Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy szerszám amiven szét lehet szedni a láncot, valami 6000Ft-ért láttam. Ha oda kerül a sor h láncot cseréljek inkább megveszem minthogy szopassam magam órákig.
Pedig nem egy bonyolult szerkezet.
koszi a jelszot
A JT-vel se lesz gond, ezek mind minősített cuccok. A lánccserének - ha végtelenített a lánc! - csak akkor állj neki, ha van szerelési rutinod. Szét kell bombázni az egész hátsó futóművet hozzá. Nem kell hozzá fejlesztőmérnöki diploma, de némi gyakorlat szükségeltetik. A lengővilla tűgörgői széthullhatnak; viszont jó alkalom a zsírzásukra. Ha meg nittelőszemes a lánc, ahhhoz speciális nittelő kell. A 3. variáció a régi, hagyományos patentszemes. A 2 utóbbi roppant egyszerűen szerelhető: flexszel le kell vágni a régit, és mehet fel az új.
A nagyvasnál van lehetőség a gazdagréti címen átvenni a cuccot, így még postaköltség sincs. Az olaj, olajszűrő, légszűrő, gyertya is jó áron van náluk.

Nem irigykedni kell, hanem eljönni!

A karbiszinkront legjobb, ha megkérdezed a sarki szerelőt, hogy csinált-e már.
No, azért ennyivel ne rendezd le a dolgot!
Írjál lécci pár sort a műveletről, meg a pontos hibáról és annak elhárításáról, hadd okuljunk belőle, hiszen erre való a fórum. Hátha jól jön majd később az infó valakinek.
?

Használd már lécci azt a búbánatos "válasz erre" című gombot, mert így nem tudom értelmezni pl ezt a hsz-t sem.
Jéé, a DN megkapta a Transalp blokkját!
(és szerintem a lámpáját is...)
Nyuszek!

Itt van a 2 automata váltós nagylegény:

Aprilia Mana

Honda DN-01

Nem olcsó mocik, de hamarosan lesznek használtan is. És azért mégsem egy "nagyrobogó" egyik sem.
Jó reggelt!

Szutyok volt a karbiban? Összeraktad-e már "véglegesre"? (tank, csövek egyebek...) Mert, ha koszos volt a tankban a benzin, akkor az bizony hamarosan újra belekerülhet a karburátorokba. Szaladj el egy szűrőért valahová, és iktatsd be a benzincsőbe. De nem lenne hátrányos a tankot is kipucolni.

Nagy bátorság volt. Én nem álltam volna neki, ez majdnem biztos...
ehole
Tényleg jónak tűnik ez a nagyvas.hu. Meggyőztél, asszem RK-lesz O gyűrűs, lánckerekekből viszont csak JT-t ad, így legalább nem bizonytalanít el a bőség zavara. És máris 10ezerrel beljebb vagyok mint a louis-nál vagy a bázismotornál. (az meg mondjuk a szerelési díj).
Nem hiszem, hogy magamtól nekiállok, bár már megvolt az első önálló olajcserém!

Jó lehetett ez a túra a képek alapján. Irigykedek...

Apropó, karbi szinkront csak szakszervízbe tudnak, vagy azt bármelyik sarki mociszerelő megcsinálja?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
embereeeeeeek, sikerül, ujra harap a gép! türelmetlenségemnek hála, nekikezdtem, nem is volt "annyira" bonyolult. bár kissé megszenvedtem, mikor raktam vissza a csöveket
Ja, még valami ha kell valakinek:

A múltori LIDL-s tanktáska most még itt fehérváron az egyik LIDL-ben van 4000 ért!
Akinek kell, szóljon!

(zippzárral bővíthető, mágneses plusz karabineresen is rögzíthető, dupla térképtartó, hátizsákként is használható, lecsatolható övtáska, és esővédő borítás) tudom, ez most ilyen reklámszövegnek hangzik, de én már vettem 6000-ért és most megöl az ideg, hogy ilyen occsó. (amúgy 6000-t is megért!) Szóval tényleg szóljon, akinek kell, segítek.
nehéz eldönteni, hogy mikor vagyunk "állatabbak" fórumon, vagy élőszóban!
esSO! 4 napos a pályavignettám!
Általában a túrákon nem vagyunk ilyen durvák - bár most se voltunk NAGYON azok -, de ez most direkt ilyen gumiszélelekoptató utacska volt.
Erőn felül meg sose akard, abból szokott a baj lenni! Úgyis megvárunk!
Na, akkor most kitolom a motort a garázsból, és megyek vele 2 km-t, hogy én nyerjek. A 285-ömmel nem lettem első.
Már írtam, hogy nagyon nagy élmény volt Veletek gurulni! Én sem vagyok az aszószátyár tipus, de nem csalódás, hanem pozitív megerősítés volt számomra: a fórumozók az életben is jó fejek, érdemes idecsapódni az ilyen magamfajtának! Nem mondom, a tempó elég húzós volt számomra, de a mocimnak is meg a fiamnak is tetszett! Én meg csak addig húztam, hogy a nikotincsík meg ne jelenjen a gatyóban!
A nagyvas.hu-t én is csak ajánlani tudom. Gyors, pontos, korrekt, jó árakkal. Persze, ha Sopronban laksz....

Az X vagy O gyűrű az mindegy, tk az X is O, csak van rajta egy beszúrás mindkét oldalon. A motor teljesítménye a lényeg. Ha jól emlékszem, van 40 LE-ig, meg 70-ig. Már ami minket érdekel. Ha 25kW-os a géped, elég a 40-es is, persze, ha van pénzed, teheted a drágább, erősebb láncot is, hátha tovább tart. Én inkább az RK-t venném a nagyvastól a D.I.D. helyett, mert a szakítószilárdsága nagyobb. Itt lánckerekeket is találsz, talán a Sunstar a befutó.
Nos, ezen infók birtokában gondolkodj, számolj, és dönts!
Estét mindenkinek!
Mennek fel az én képeim is! Icipici vidióban Fecó elmondja a merdzsós sztorit... ötezeréé!

Főni! ne pattjááááá, már rend van az FTP-n!

Kircsi volt a mai nap, thx mindenkineeeeek! Ja, nekem 286 lett!
Fehervarrro megyen motouren turen uto vonu rea! (Ez egy erededeti ómagyar szöveg, fordítása kb: Fehérvárról járunk motorostúrára! )
Oksa, megjött. De úgy látom van egy 1. rész is. Nosza, azt is küldd!
Ja, és nem csak lánc, hanem láncszett!
Kereket is együtt cserélünk!
nagyvas.hu
forintosíts!
DzsokI Bácsi!
Megint keresnek a banditon!
Én búcsúzom, megyek korán kelni!