Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁMEN
(és lehet szexgép is... remélem... )
A Castrollal semmi csak a GS nem szereti az Actevo-t! Legalábbis az enyém! eGY FINNYÁS RIBANC!
Sőt, az a "gép" "sok" in one! Mosógép, mosogatógép, takarítógép............
Te nyertél, meggyőző érvelés!
3:1
3:0
Megvan!
De nekem mégis jobban tetszik a cicis-puncis hajtogatógép! Sőt, több funkciós a "masina". Hiszen hajtogatás után gyűr... például lepedőt!
Ja... Sziasztok! :-)

Az előző hozzászólásomban a ":-)" egy link, bocs, kicsit elbújt...
Hehehe, régebben én is tudtam így hajtogatni... de itt van, hogy a férfi inkább agyal és dolgozik egy kicsit, hogy megkönnyítse a dolgát: :-)
Mi baj volt a Castrollal egyébként? 20W-s volt benne?
Ami még nagyon tuti az a MOTUL észter
Eddig 2:0
Senki se szólt, hogy a belsőleg a motorra vonatkozik, nem a motorosra?
KOKO! !
A Castrol Actevo-t nem javaslom, nekem az volt benne utoljára, hánytam tőle
Repsol 15W-50 forever!

Előtte is ez volt, most is ez van és ezután is ez lesssssz!
Egy voks a Repsol 15W-50-re.
Szerintem mindegy szerintem-szerintem.
Olaj ügyben: kiderült, hogy 10W-s olaj van a motoromban!
Néztem az Olajshop.hu-n, hogy ebben a hónapban a Castrol GP Act-evo 1500,- a Repsol 15W-50 1400,- akcióban!
Melyiket vegyem szerintetek?
Wazzzz Bali!
Először nem is a pólót figyeltem...
De ez nem lehet ennyire egyszerű... Nekem ez leküzdhetetlen feladat. Szerintem egy férfi keze nem is alkalmas erre. ( )
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Itt egy jó kis tanfolyam nektek!

Nézzétek végig (rövid) és csináljátok utánna!

Polóhajtogatás
Jééééé, beszéééél...
(Bocs, de ragadós a lyányok "eszemenése"!)
ÖÖÖÖ, nem mondtál hülyeséget. Szokott lenni általában. Hol pontos dátummal, hol a gyártó által "kódolva". Ekkora hangsúlyt nem fektettem az ügyre. Mire teljesen kimacskásodna, addigra cserés lesz. A futófelületen nem annyira lényeges a tünet, az oldala pedig rendben van.
a gumikon van gyártási év is elméletileg... ööö aztán lehet hülyeséget mondtam, de mintha lenne
Az enyém specc, másfél éves moci. Mondjuk a gumi állt a Suzukinál a spanyol napon egy fél évet, és a gumigyárban ugyanannyit (valahol). Tehát durván 2-3 éves a guma.
De csak az elsőkön látom, a hátsók is végigjárják ezt az utat, azok nem repedeznek.
azért pár év után elöregedik a gumi.... nem tudom kinek mennyi idős a motorja, de ezt is kalkuláljátok bele

Mert az enyémet nem nézted! Az kockás volt. Nem kicsit.
nálam inkább az öt fokozat:
1bölcs
2jóképű
3jóképű és bölcs
4bölcs, de nem jóképű
5: