Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha bót, ha nem bót, én úgy gondoltam, hogy számomra megéri ennyi pízkéjé! Mégiscsak gyáriasított, nem buhera. Nem mintha a sufnituning ellen lennék, de ezt nem biztos, hogy gusztára meg tudtam volna csinálni.
A kormánymagasítórol mi hír van? Elfelejtetted, igaz? A cool2 topik se nincs!
Akkor ez nem bót - csak ebben a felállásban, hiszen a sima, normál plekó 19 ropi és az biza a plexi - plusz ez a kis toldalék plexi..........
Szóval csak külön 20-ért nem buli!
Mivel itt is nagy számban vannak résztvevők!

Jelentem a mai napon kiváltva lett az utalvány a 2008-HELP re!
Ha jól számoltam - ÉS NAGYON REMÉLEM, hiszen mindenki név szerint szerepel a felírásomban - akkor 99510ft gyült össze a felajánlásotokból!

Sajnos mint írtam kezelési költség van (1000ftonként 70ft...) így kerek 93.000ft lett beváltva, vagyis a tavalyi összeg BŐŐŐŐŐ HÁROMSZOROSA!

Köszönöm minden résztvevő nevében minden résztvevőnek és támogatónak!
A taggal rendben volt minden?
Tudod mit? Legyen úgy! Azért egyefene, lemondanék róla.
Meg különben is, elküldlek az Üllőire, oszt hozol másikat nekem.
No várjál csak ezzel! Ma este nyerek a lottón, holnap lefoglalózom a következő nagybandimat (kisplexi nélkül), és máris nem viszek az ERW-re neked semmit
menj már! Nekem semmibe sem került!

Most akkor ingyé van?
Ki az az MSN, és hova hívod?
többször még szabályos is voltam
menj már! Nekem semmibe sem került!

És megint rájöttem h robogó nélkül Pesten HALOTT vagy!
16.00 Mogyoródi XIV.
XIV, Ond vezér banklátogatás
XVI Rákóczi Ladabolt.hu
XIII Radnóti a plexiért
17.10 XIV. Cserei itthon

és annyi autót előztem meg, hogy...
12500 birodalmi kreditet hagytam ott érte
Gyere csak MSN, lenne egy kérdésem!

Amúgy szia Mindenki!
Ez a gyári toldat, amit Te fabrikáltál. Az árát dawnteztől kérdezd, ő tudja a pontosat. - hiába az enyém.

A dolog úgy van, hogy a DL-es fórumon az egyik illető bement egy Üllői uti boltba, ahol ezt árulják. A nagy plexi nélkül, csak a toldat vmi szűk 20 ropi. Addig beszélgettek, míg kiharcolt a V-STROM CLUBnak cca 21 % engedményt minden termékre a megfelelő mennyiség esetén. Így az ára 12500 körülire jött ki, de még én sem tudom a pontosat, mert dawntez hozta el Upestről.
Sőt, az esztergomi sebfok kijelzős cégnél is megcsinálta uezt, ott a 19 ropis cucc cca 13 v 14. Most dombormintás klubmatricát intéznek, olyan tankpad szerűt.

A végére meg egy ilyen: ! Azért ezt ne vedd szó szerint, bár megérdemelnéd! Istenkirály vagy!
esSO!

mi a rák ez a plexi?
És mennyi?
Csak vicc volt! Rolinak el tudtam küldeni mailban egy képet
Nálam van egy ilyen!
A részletekről esSO-t kérdezzétek!
? mi tötént?

Azért a fék nem romlik csak ugy el, hiszen nem sok minden gondja lehet..................
Én úgy értelmezem, hogy 30mm.....
De ha szétszeded a telót akkor mérd meg az alátétet ami kijön belöle..... vagyis a teló belső méretét......

De mint írtam ezzel a fehér szarral ne foglalkozz!
Simán vegyél, csinálj, vagy csináltas egyet aluból vagy fémből..............vagy vegyél alátéteket.........és azzal hézagolj...........alapban szerintem egy 20-25mm-erel kezdj............

NAGYON FONTOS!

Ha még nem szedted szét a telót!

1., mielőtt kiveszed a telót lazisd meg a felső anyát....NE SZEDD LE csak lazisd ki
2., mikor kivetted, akkor tarts ellent csvarás közben, mert a felső anya (kupak) egy alu öntvény....és ugyebár belülről egy rugó nyomja kifelé!
Ha nem tartasz ellent, akkor elrepül, kiverheti a fogad......és ami a legfontosabb: ELNYALHATJA A MENETET....és akkor biza az a teló megy a kukába!

Ha kell segítség inkább szólj valakinek - akár nekem.............szívesen segítek!

Ajánlok hogy nézd meg ezeket a videókat:
Igaz ez a szimeringcsere, de az eleje a teló kiszedés

http://akmtmedia.extra.hu/manu...
Sehogy!

Vagyis kell hozzá egy összenyomó készülék..........vagyis gányolás lenne belőle!
Menj el egy szervízbe, és 2-3000-ért felteszik neked SZAKSZERŰEN!
Kérdezd meg HÁPIT hogy Ő hova vitte.............

Hidd el! Nem éri meg szrakozni az összerakással....
Egyszerűbb lett volna végtelenitett láncot venni, mert annak a felrakása is egyszerűbb, mint összerakni a szemet...
Bocs! A képet nem sikerült csatolni! Így tárgytalan!
Mi történt?
Elromlott a fékem!
Sziasztok.

Blue.
A képen amit látok az a fehér izé, az mi lehet. Illetve azt látom, hogy 25mm vastag, de milyen széles fér bele a teleszkóp szár csövébe?"30-35mm"?
üdv.

Rendeltem egy RK 520-as láncot.
X gyűrűs, és ha minden igaz láttok is egy képet a patentláncszemről.
"rivet type" azaz "szegecselős".

Ha vki szerelt már fel ilyen láncot légyszi írja meg, hogyan kell a patentlánszemet összehozni jól.

Előre is köszi.