Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy kell megemelni a hátulját a GSnek? és milyen széles gumi megy fel hátra? a 130as helyett felmegy a 140es? van valakinek valami tapasztalata?
A blokkhoz nincs ötletem. Bármelyik márkaszerviz mondhat rá valamit, ha beviszed. A rápillantás nem szokik (még) pénzbe kerülni. Mennyi idős a moci? Hol áll a kilométeróra? (nem mintha ettől bárnit is tudnék majd mondani) És, milyen az a fura hang?
A kipufogó pedig bizony mindenkinél rozsdásodik. Le kell szerelni, megcsiszolni, és olyan 800 fokig hőálló festékkel le kell fújni. Talán 2-3000 Ft költséggel otthon is megoldható. Blue honlapján találsz is róla írást és fotókat.
Az Isten éltessen Erik Nagyfater! (Puszit nem kapsz... kézrázósszmájli)
Keresztapukám!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Neked!
Irigyellek ám Titeket, hogy olyan csodás helyeken jártatok! Remélem jól éreztétek Magatokat!

Na jó napot,-jó józanodást.
Mikor ki és hol szervezte ezt a kis összejövetelt, mert én olvasgatóm a fórumot de valahogy ez kimaradt nekem, vagy talán nem is itt szerveztétek.
Na mindegy én úgyis dolgoztam szombaton.
Azért pár képet osszatok meg velem is.
No, mi is megvagyunk, épen, egészségesen. És esőmentesen! 290 lett a vége, kaputól kapuig.

Bluené-Blue!
Köszönjük a vendéglátást, szervezést,..............., mindent! A csapatnak is köszönöm, hogy már megint együtt kellett lennünk! Mert mindig olyan xar!

Tibkin!
Ha az a nyársaló a mejjedbe döfődik, Te már nem sokat szólsz! Azért persze köfi, hogy figyelgetni segítettél. Igen, már ki van találva az összekötés a rendszám felett.

Erik!
Az én Istenem áldjon meg! Szülinapod alkalmából is, meg hogy szerencsésen megjártátok taljánhont!

Képek, videók hol vannak? Minden adat kellene, mert abszolut kuka vok.
Na én is itt vagyok, csak jött előbb egy kis felfrissülés és kaja.

Én is köszönöm mindenkinek, aki szervezte és részt vett benne, a hangulatot és úgy az egészet!
Bár ez már sokunkban és többször is megfogalmazódott, de újra le kell írnom: remek egy csapat ez!

EsSO, útközben ne aggódj, hogy elhagysz valamit, hidd el, szóltam volna, ha egy szalonnasütő nyárs áll ki belőlem! Amúgy tényleg lengedezik picit a bal, mégpicibbet a jobb konzolod, de gondolom már a fejedben félig kész a megoldás.

Na lépek, bevásárlásra fel!
No, sziasztok Népek!
Medvetest is hazagurult. Természetesen az istenke meglottyantott Dunaújvárosnál. 1 km tömör vízfüggöny, utána semmi, csak száradás Paksig. Nem is az AKMT főhadiszállásán lettem volna, ha nem ázom el.
Nagyon jól éreztem magam veletek!

Tekeregtem egyet még Szálka felé... jó kis kanyargó volt.

Mikor megyünk megint a jövő hétvégén?
xxxx szerint jó ,hogy írogatok ide mert most elég nagy a csönd a fórumon
bocsi de eltévedtem ,rosz fórumon vagyok ,kicsit sokat ittam tegnap Blue egészségére
még jó ,hogy nem jót küldtem el
Tomi vesz GS-t!
Az én pár képem úron mindkét ftp-re
Üdv mindenkinek!
kb 1 órája én is hazaértem!
Éva, Bex köszönöm a szervezést, a többieknek a kellemes időtöltést!

Erik: Sok boldog szülinapot!
Erik!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot, és mérhetetlen sok balesetmentes kilométert a következő 100 évre!

nyusz és zs

Hali.Hazaértünk esömentesen :-)).További kellemes idötöltést
Teddy üzeni!

"rég volt téma:-))))

REPSOL 15/50 olaj......"
ÉS a buli még tart:-)
Szerencsésen hazaértünk a Blue meglepetés partyiról. Akik még ott maradtak azoknak jó bulizást kivánunk.

Fecó és Andy
Bigmen!

Nekem 8 hogy az M0-áson ki hol jön:-)
Én Százhalombattáról indulok kb 5:45-kor (éjszakás műszakból megyek)

Innen irányba veszem ÉRd - M0 - M5......és onnan délre irány az Inárcsi pihenő ami nekem 70km....
Innen 7:00-kor START....tehát aki jön az IDE jöjjön , ez az első fix pont.
Mivel M5, így pályamatrica KELL!

A többit, az AKMT - HELP topicban írtam/írtuk
Sziasztok.
Ha esetleg valakinek van kedve jönni, holnap 09:30-10:00-körül megyek Pilisszentlászlóra kanyart vadászni.
Természetesen csak akkor ha nem esik az eső.
Blue !

Az,hogy 22 és Battonya az Ok. De a kérdésem a következő ezzel kapcsolatban.
Mint írtad,hogy M5 Szegeden át ez azt jelenti,hogy az M0-ás érintésével vagy e nélkül ? Pl Annahegyi pehenő mint találkozási pont vagy kerülővel? És ez azt jelenti,hogy pálya matrica is kell.Azért kérdezem,mert szerintem T.bánya- Bicske iránynából is biztosan jön valaki és valahol bevárnánk egymást vagy ez még alakul másképpen?

Jó értelmes szöveget írtam mi?