Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, hogy a vason. Nem az orcádra gondoltam...
Köszi szépen!
Vazze! Neked másfajta géped van? Nálam az aktuálisnál is a HÉF az utolsó, előtte meg haksimaksi, stb.
Hát már sohse láthatom a dícséretes filmet?
amúgy ha szánsz rá pénzt van egy tag, aki egy komoly designes lézervágottat tud csinálni, hasonló az ebayes vagy lujzis cucchoz, de talán masszívabb...
Semmi! Azért nem minősítettem, mert mindenki látta!
a vason? az gyári...:-)
Felraktam a Darázs képeit a Tomika féle FTP-re
Ironed!
Látom a képeden a rápattintós az olajhűtő-védő rácsot. Hogyan, honnan lehet ilyesmit beszerezni?
a battonyai gyerekprogramról visszafelé mikor van tervezve az indulás, meddig tartana?
Ottvan az aktuális videók között!

Mi a bajod a seggemmel?
Hol is a videók között? Mert az AKMT-s videók között nincs. Ott a HÉF túra az uccsó.
Gyűjtjük a segges képeket!
Már van Eriké, tavaly, mikor itt úszkált a medansziéban, hápié, ezt nem minősítem, és mostmár a tiéd is megvan!
Csak az "anya" csvar...
Góliát!

Apafej!
olyanról még nem hallotál, hogy az ANYÁT csavarjuk? és akkor nem kell a másik oldalon kulcs?
Mert biza a vidit láttva felderült a pofám:-))) ahogy a tengelycsavart hajtod:-)))))

HOLNAP 8-kor megyek a szervízbe:-)
hát nem is:-))))))

De az tény hogy nagyon rá vagy állva a seggekre:-)))) és a végtermékeire:-))))
az enyém is belekerült olyan kamionos módon a vidibe:-)
Direkte nem vágtam ki:-)

amugy már fent van a videók közt
ez még nagyon passssssz
hiszen ha arra gyüjtök, akkor egész nyáron itthon vagyok?
Tiszteletem kollégák, ha vki nem unja még Plitvicét akkor itt megnézheti: http://indafoto.hu/I_Edi " target="_blank">Plitvice, kicsit eláztam azért....

Blue, az osztrák túrád, ami szeptemberben lenne, arról nincs vmi konkrétabb terved ill. szeptemberben fel lehet még oda menni egyáltalán vagy már hóekés motor kellene? egyáltalán szállást hol tervezett aki, arra járt? (Grossglockner)
Na ugye! Én uezt mondtam: 800-tól a csillagos égig.
Azért minőségi különbségek lehetnek köztük. 6-ost vegyél, legyen elég erős a gumirozás.
Erikpapi!

Az én Istenem áldjon meg születésnapod alkalmából!
Koccolunk rá 27-én!
Sziasztok!
A hétvégén volt szó róla:
Sisakháló:
Mofaker: 6 pontos 600Ft
Bembo: 6 pontos 2800Ft
Bázismotor: 4 pontos 1460Ft
Nagyvas: 6 pontos 1170Ft-tól
Kelo: 6 pontos 990Ft
Shox: 1790Ft

szép napot
Csak a "Low Battery"-re kell ügyelni, és máris profi operatőr válik a ficekből.
Ne játszd nekem itt a megsértődöttet! Tudom, hogy dicséretnek szántad. De ezzel azt is mondtad, hogy az eddigi xart sem ért!
az is jó!

Vazzz, ez egy elismerés volt! Szóval ránts rá 2öt örömödben:-)))))
De ha ilyen vagy akkor többet nem kapsz ilyet tőlem:-)
szeva GsTeddy.Én is gondoltam a karbi pucolásra csak nem akartam saját kezüleg nekiálni.Ha sikerült akkor megirom az eredményt.A levegöszüröt amugy rendszersen tisztitom.A benzincsöveket könyv szerint illik 4 évente kicserélni lehet hogy az is probléma.Üdv,majd teszek fel képet.
Nyasgem! ( )
A menet közbeni filmet nem én követtem el, csak a megérkezés utáni részért vállalok felelősséget.