Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1., olajcsere............
a., nincs meg benne a szint (382ml/szár)
b., régi
c., keményebb kell bele, mint a 10w40-es.....DE NEHOGY motorolajat rakj bele!
Olyat keres hogy FORK OIL!

2., Elgyengült a rugó.........
a., veszel bele újat
b., hézagolsz......vagyis szétszeded a telót és a tetejébe teszel bele.....pl alátéteket, ugyan olyan méretben, átmérőben mint ami van is 1db benne......ebből teszel bele 2-3cm vastagon (kb 8-10db/szár)
Ezzel ugymond előfeszíted a rugót...........(Dodo a nagy gépeinél is csinálta.....amugy erre van egy leírás....csak épp nem alátétekkel, de az az occóbb megoldás - ime:
http://akmtmedia.extra.hu/manu...
Nézd meg a 10-11-12-es oldalt
- Ha unod a feleséged, barátnőd?
- Ha már az asszony-barátnő unja hogy "FÁJ A FEJED"
- Ha csak szeretnéd úgy végignézni este a meccset, hogy nem nyagat . "Mikor bújsz mellém?"
- Vagy ha egyszerűen csak rájöttél, hogy a férfiakhoz vonzódsz?

Szólj:-)
Ingyen és térítésmentesen kezelem le feleséged, barátnődet:-)

Jelige: "Az óveszert is ÉN állom:-)"

Ez jobb, mint az alkohol:-)))
ha több kaját kapna lehet megoldódna a probléma, 1 próbát megér.
Én anno lecseréltem az olajat 15W-sre benne, valamivel jobb lett. Igazából csak valami komolyabb rúgóval lehet orvosolni a problémát, de az meg nem óccó. Sokszor az előírt mennyiség sincs meg benne, ez sem javít a helyzeten.
T. Hápigs!

Utólagos engedelmeddel felvettem veled a kapcsolatot mailban...
Hátha okosabbak leszünk...

Pápá: Gábor
Helló!

Köszi, megpróbálom bár akkor szerintem feljebb nem pörögne rendesen a motor, inkább csak 6500-ig utánna meg lefulladna vagy max 6,5-ös fordulatom volna... Nem?
olajcsere?
Lasabban kell menni a kátyuknál!
mit lehet az ellen tenni, ha az elso telo surun felut?
lehet h kevés kaját kap, állíts a tűn, hátha megjavul.
Nekem ugyan ez a jelenség, szerelő sem tudta megmondani .
Sziasztok!

Valaki esetleg tudna nekem segíteni abban, hogy egy GS500E típusú motor miért "tüsszent" egyet 6,500 - 7000-es fordulaton menet közben? Utánna húz már rendesen. Volt rá precedens, hogy a normál benzincsap állásban nem folyt át a benzin, de ezt orvosoltam. (Hátha érdekes.)
Egyébként légszűrőt megpucoltam, karbik frissen szinkronizálva - pucolva, benzincsap - csövek, benzinszűrő, membráncső megvizsgálva. Kutya bajuk.
Mi lehet a gond? Előzésnél pl eléggé kellemetlen tud lenni, hogy megtorpan egy pillanatra.
Pöccre indul és felpörög rendesen, tehát gyújtásra én nem gondolnék.
Az úszóházban benzinszintre sem, mivel "tüsszentés" után visszatér bele az élet nagyobb fordulaton, széthajtani nem akarom...Megoldás kellene.

5letek esetleg?
Előre is köszönöm!
Üdv: Gábor
No, Te bérivó GMK-s!

Ime a lista:
1: Motorex Chainlube Racing 500 ml = 2500
2: HifloFiltro HF 138 olajszűrő =1990
3: Repsol Moto Sintetico 4T /2liter (vagy innen, vagy tőled, nekem mindegy)

Dzsoki!

Megoldható lenne, hogy Hápika ezt a cuccot elvinné a HELPre - Neked is visz úgyis - és ott odaadná Neked, majd az ERW-n átvenném? De ki is kéne fizetni, cca 10-ből kijön.
Alakítsuk meg a "Berúgókar Egyesületet", Te nemivóskacsa!
Oszt akkor még az SZJA 1%-ára is pályázhatunk.

Szenzációs lehetőséget kínálok csak most, csak Önnek!

- ha nincs ideje rá,
- ha úgy érzi, káros hatással van Önre,
- ha ma még vezetni akar,
- ha még nem próbálta,
- ha a szülők nem engedik,
- ha egyszerűen csak másnak akarna fizetni egy italt,
- vagy ha nem akar szenvedni a másnapossággal járó kellemetlenségekkel:

Berúgok Ön helyett!

Nem kell mást tennie, csak átutalnia azt az összeget, amit ivásra
fordítana és én vállalom, hogy a teljes összeget eliszom!

Az utalásnál a közlemény rovatba írja be, hogy "Berúgás".
Alkoholmentesen, CSAK SÜTIVEL:-)))))

És akkor egálban leszünk:-) Bár mig te bulizol Én is dolgozom:-)
Erik!

Légyszives az irományban lévő holmikhoz társíts képeket, mert nekem is elküldte ezt Petya gondfolom azért, hogy tegyem fel a beszámlókhoz......de ugye a képek alapján Én nem tudom hogy mi-micsoda

szóval ha lesz időd tölts fel nekem pár képet ELNEVEZVE!
Oksi..... akkor majd vasárnap:-)
Addig meg kiprobálom legalább a tiéd:-)))) Hisz annyit tudok hogy a 3-as kivezetőjén kell mennem:-)
Mer' nem volt most a derekán a hátsógumi!
A versenygiliszta (jól mondom ) minimál légellenállása volt a győzelem kulcsa.
Megvártatok, csak mondtam Darázsnak, hogy nekem még tankolni is kell, szóval inkább induljatokel , majd utolérlek, ami sikerült is Ercsi és Adony közt. Öööö... nem mentem ám gyorsan, csak rövid idő alatt tankoltam... De az érdekes volt, hogy beértem Ercsire, és mivel ott nyílegyenes a 6-os, láttam a csapatot a lámpától indulni, akkor még 1 km volt kb. az előnyötök.
ki várt meg? megérkeztél, mi meg húztunk tovább! azt gyanítom, hogy tankolás után téphetted a bajszát a gépnek, olyan gyorsan utolértél minet!
wow! de jó volt "veletek menni", még ha "csak" ilyen módon!
Sziasztok!

A hamutáljavítást ugyan dokumentáltam, de nem nálam van az anyag, mert az első kezem ügyébe eső videokamerát kaptam fel... Szóval ha sem Blue, sem esSO kaziján nem volt, akkor Teddyén lesz...

Erik: először is Boldog Szülinapot! A fékbetét már fixen nálam van mindig, így nem lesz több kihagyott lehetőség.

Blue: a HELP-pel kapcsolatban van egy pici gondom, esküvőn leszek szombaton, és gőzöm sincs, hogy alakul a másnapom. Szóval 50-50%.

Ja, és ezúton is köszönöm a sok türelmes kedves motorostársamnak, hogy szombaton megvártak!
Wháááá, már esek is neki az olvasásnak. És nézem hozzá a képeket... Már azok is lejöttek.