véleményem szerint sok minden a motoron mullik...! Pár fotót találtam nosztalgiázni.
tapasztalatból tudom!
De nem lehet kezelni D1000 be olan erős lett 2015 be 239 le 172nm viszont 2016 ba még locsoltan rá keveset és 243le 176nm lett. Szóval a pilótán is meg a motoron is áll vagy bukik a dolog. De inkább a motoron... Nézd a tényeket:
200m után el mertem tekerni a gázt!
tehát hiába rajtoltak le sokszor Albinak is sikerült de 100m után elmentem. Pedig 103kg vagyok... tehát a jó erőss motor dominál azért.
Nekem ez a ( régi Shinkó )
fogott akkorát, hogy 3.ba kerékre állt! Viszont ha nincs elég power ez visszafelé is elsülhet!
Akkor viszont nem teljesen kell állnod a ragacson, hanem a szélén kell rajtolnod! De majd rájössz magadtól mindenre!
És neked a -1 43 as áttételt javaslom!
tiszta oxigen jobban segitené a motort mint a kitudja milyen osszetetelu fingosair
Kiváncsian várjuk mi lesz! Az első versenyre kimegyek a többit nem igérem hiszen idén inkább motorozni szeretnék mint hőgutát kapni a napon! De természetesen mindenkinek szurkolok! ;)
A lelkesedés nagyon fontos,ha elfogy akkor nincs értelme kitolni a vasat a garázsból!Az hajtja a motort igazán nem a Mol 102-es!