?ásványit v szintetikusat?kell a szintetikus egy ilyen régi motorba?Eddig Castrol TTS/R2,Fuchs Titan symix,Igol Propuls STS2 lett beletöltve.Az a helyzet h most újítattam fel,rengeteg pénzért,és kizárólag gyári,Japánból rendelt cuccok vannak benne(főtengely ,dugók,gyűrűk,összes csapágy,hajtókarok,hengerperselyek,stb...össz:243000Ft)és nem szeretném ha vmi miatt megint tönkremenne.Remélem tudtok segíteni.Előre is köccce!
Én most újíttattam fel a blokkomat(néhol erősen töredezett volt). A szerelő úgy gondolta, hogy amíg nem találunk megfelelő blokkrészeket, addig mindenképp meg kell venni a csapágyakat és felújíttatni a főtengelyt. Na már most ez meg is történt, de közben sikerült beszerezni egy olyan blokkot, amiben volt egy k**** jó állapotű gyári főtengely. Szóval azt mondta, h olyan jó állapotban van, h ő inkább azt rakná bele. Én meg nem ellenkeztem. De közben megcsinálták a régit is, új hajtókart is tettek rá(igaz nem gyárit, hanem utángyárottat, de kitűnő állapotban van). Az eladó, ha kell 15000-ért. Vagy ha gondolod, van egy ember Tatabánya környékén, annak mindene van rg-hez.