Lehet rajta javítani, de csak ha nem elég amit így nyújt mert más gond nem nagyon lehet, az injektor lekezeli valamennyire......persze lehet pc beletenni vagy átírni az eredeti programot, de ha elég az erő akkor hagyd...
megrendelőm 1.5 évente adta le 160000km-rel mindig az autóját amit 40000-re visszaállítva adtak el.......sosem lehetett megmondani, hogy nem annyi volt benne mert szép volt a kocsi.....az én tgk-mat 390000-rel adtam el és most láttam 240000-rel hirdetve 1 év múlva
Sziasztok!
Segítség kellene abban,hogy most cseréltem le a gyári kipuffot .. 2006-os az SV-m és többen mondták már,h lehet be kellene állitanom,mert ugye sportdob került rá... hogy érdemes szalonba elvinni vagy inkább keressek egy házi szerelőt?
A kopott kormanyt, valtogombot, pedalokat es egyeb hasznalattol kopott reszeket kicserelik es ugy mar eleg nehez kiszurni, hogy mennyi is lehet benne (normal usernek)...De persze mar az is gyanut kelthetne, hogy egy dieselbe nagyon ritkan kerul evi 30 ezernel kevesebb km...foleg ceges autoba.
Azért az a vevő, aki közel 600e km-t nem vesz észre egy autón és megveszi 112e-el az elég "ügyetlen", de természetesen ezt a vevőkört célozzák meg az eladók! És általában sikerrel! Mondjuk úgy, hogy nem szép dolog a vevőt ennyire megtéveszteni.
Kis érdekesség! 1 hónapja eladtuk az egyik Renault Traficunkat 580E km-el. Ha valaki 6E ft-ot akar keresni egy tanktáskán az pofátlanság, akkor ezt minek hívjátok?
köszi a válaszod
Segítség kellene
Tolhatjuk megint a cafe race-t!
Písz!
Viszont a vasarlok ebben legalabb olyan hibasak.
na ehez már pofa kell