nha igen, erre voltam kiwáncsi :) itthon megbeszélem, hátha összejön szülinapi ajándéknak... :), mert nekem a lényeg hogy "E"-s legyen, meg kiwehető tompítós, hogy tuti ne tudjanak műszakin beleugatni a kötsögök :)
123 volt az ára asszem anno a motorline-nál.Gyári gravírozású az E betű benne illetve adtak hozzá műbizonylatot ami tényleg egy fénymásolt papír de ez a gyári.A tompító kiszerelhető és ha benne van teljesen szalonképes a hangja.Szerintem ennyit érdemes róla tudni.
Tavaly mértem meg 1 dB mérővel kollégának volt
és a vázra írt fordulaton tartva (4750) azt az értéket érte el ami a fordulat mellé volt írva (86 dB). Csak szerintem azóta hangosabb lett.
Majd kiderül
Hogy megvan-e még a dB mérő nem tudom.
amíg vannak gravírozók meg fény másolók semmi gond.Az E jel poziciója nem kötött dolog,bárhova helyezhető.Magyarul ahol a leg kényelmesebb a mesternek oda be is vésheti.
Papír meg....saláta leveleket adnak a dobokhoz amiket úgy hívnak,hogy "műbizonylat"
Ez a dob téma nekem is kezdi piszkálni a csőröm.
Főleg hogy nekem ez előző tulaj megfurkálta a gyári dobot.
A Vizsgán még átmegy megoldom de menet közben ha megállít 1 ilyen fakabát féle és beleköt mi a f*szt csinálok?
Ráfogom a nyuszira?
na szóval, jár hozzá két gyári tompító, amivel a papír birtokában letérdelhet eléd a vizsgáztató és orálisan fixálhat
dozer, lelaminálva, már nem olyan salátalevél az, h ne fogadja el a vizsgabizti.Tök mindegy, amíg hivatalos az a levél.
K.Lali: kössz az infót, túl olcsón adom a dobokat úgy látom
Majd megmérem még1x ha megvan még a kütyü.
De úgy is a vázon leírtnak kell megfelelni
és a vázra írt fordulaton tartva (4750) azt az értéket érte el ami a fordulat mellé volt írva (86 dB). Csak szerintem azóta hangosabb lett.
Majd kiderül
Hogy megvan-e még a dB mérő nem tudom.
én is érdeklődtem nála és ezeket az árakat írta :
Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob összekötőcsővel, felszerelve 45000 Ft/db. 100 és 111mm átmérőben.
Ovál polírozott rozsdamentes 54000 Ft/db.
Ovál carbon és titánium 65000 Ft/db.
Trioval polírozott rozsdamentes 56000 Ft.
Trioval carbon és titanium 67000 Ft.
+ adok hozzá 1 közdarabot, ( ha kell ) amivel a gyári dobot is vissza lehet szerelni.
Ezekből az árakból jön még le a -10% őszi kedvezmény!
Ha a dobokhoz TÜV engedély kell, akkor + 2000Ft/db, amely tartalmazza a kiszerelhető hangtompító betétet és az „E” minősítést.
Közúti forgalomban legálisan részt vehet, műszaki vizsgán megfelel. A BESZERELT HANGTOMPÍTÓ BETÉTTEL!
A MARTIN embléma kék, fekete, piros, és zöld színben választható.
Felszerelés-díjmentes, ( kb. 30 perc ) átvétel Zalaegerszegen, vagy postai szállítással.
Minden dobra 3 év teljes körű garancia!
A tőlem vásárolt dobokra, 20% javítási kedvezmény. ( sérülés, átalakítás,stb.. )
A dobok legyártása kb. 5-8 nap.
Képek a www.martindob.hu oldalon a fotóknál.
Üdv; Martin
Szólsz van itthon ásó és tok egy tuti helyet.
Papír meg....saláta leveleket adnak a dobokhoz amiket úgy hívnak,hogy "műbizonylat"
Farosra teszem a cuccot.Hátsó polc.Ott elvan.Isten őrizzen a tankra.
Bár lehet megmutatom a Norteknek.Hátha tunnak átlátszó cuccot felszórni a tankra.
Főleg hogy nekem ez előző tulaj megfurkálta a gyári dobot.
A Vizsgán még átmegy megoldom de menet közben ha megállít 1 ilyen fakabát féle és beleköt mi a f*szt csinálok?
Ráfogom a nyuszira?