Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hosszúval van.
És "v"-vel.
...illetve "ú"-val......
....meg rövid "ó"-val.......
Kiderítjük ki jön és megoldjuk
Igen rémlet valami, hogy írtál róla csak nem tudtam mikor.
Az a takarószar arra jó hogy szétbaxxa a fényezést "motoGP" TZR-e is "gyönyörű" volt tőle a farokidom végén,meg a nóziján
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Na jó de egész szezonban meg sem állt. Bírja.Sok belefutott......majdnem 3 olajcsere.
ja igen... azt a táskádat már hesszeltem még anno a tzr-eden énis.. mondjuk az R-ről nem csináltál olyan képet amin az is ottvan.. :D
Az van valami zsákszerű izé.De még sose takartam le.............agy megy vagy szerelem szerencsétlent.
nagyon egyetértek!
ja meg vettem egy takaró ponyvát is
Nekem már a TZR óta ez a motodetail vagy milyen csoda tatyóm van,anno 2800ft volt a lajosban (itthoniban) igaz azóta már 4500( ) de jól bírja.4éves lehet kb,TZRen állandóan fönt volt (mivel amúgy se vihettem vna utast) Ren is sokat...SVn még csak egy karikát mentem vele:D
Jaja............bütykölés ezerrel............csak lehet nyár lesz mire megoldom.
azért tömik tele annyi könyvvel hogy ne PONTOS jével írják a súlyt...

(bocs de nem lehetett kihagyni)
buhera mátrix
fülzsír...
Megoldom.............csak a gyerty a gond............keresnem kell.
Egyenlőre valami olyan gebasz van hogy z egyik szál nem fűt csak kicsit.Át kell kötni mert gyárilag így oldották meg hogy kétfokozatú legyen.De nem vészes a meleg.Kibirom............Max egy új fogyókúraruhát dobok piacra.................kisütjük a zsírját mottóal.
mondjuk ez igaz.. meg szegény 1.-s 2.-os gyerekek táskáját is teletömik vagy 20 kiló könyvvel.. ha az birja a sujt, akkor ez is birni fogja azt a pár füzit..
hehehehe
zipzárokat kezeld le vmi nagyon puha gyergyával
a faggyutól könyebben jár,nem kopik,és vizállóbb
nekem bevált csimmára,ruhára... mindenre