Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegyük fel hogy nincs de természetesen nekem van
most sikerült kivennem a tavalyi szabim maradékát, de jobban is jártam mint télen otthon gubbasztani
aki raer kerem annak jooooo. sopermotyosok mindenkire fraszt hoznak azokkal a hangos gepekkel.
hogyhogy nincs?
Elvileg kettot kaptal.
máma motoroztunk Kakucson, igaz a supermoto-k néha a frászt hozták rám de azért jó volt: http://www.sportmotor.hu/motor...
mennyit kóstál egy zárszett 650be? már azért érdekel ha nincs kulcs és cserélni kell mindent
Megkeresem köszi szépen!
Nemigen.
Patent közepét kattanáig benyomod finoman.Majd ki a patentet visszalököd a kis közepét míg kiáll így megy vissza majd.Ezután egy kattig visszalökve a közepét rögzít.
Felül tartják csavarok de az igazi szopás a balos oldalon az ülészár leszedése és visszarakása.Két félben jön le az egész.A rendszámtartót asszem 4 csavar tartja.
De nem biztos rég volt.
SVmedián van egy részletes leírás.
azokat lehet belezni ?:)
Mint mondtam gyári TL dob...........mint az SV gyárijai csak TL-ről...........Tartófül levágva és sok izzadsággal polírozva.
Semmi extra.
A patentokat kívülről kell kiszedni? És az egész ülés alatti részt le kell bontani hogy hozzáférjek a csavarokhoz?
üdv. milyen dobok ezek Zoli ? mennyibe kóstálod őket ?
Sok patent és csavar tartja.
Miben akadtál el?
Helló Urak!

Segítsetek, hogy lehet leszedni emberi módon a gyári faridomot v. rendszámtartót világítóstól?

Köszönöm

Krisz
Hátakkor mi a helyzet?
Nekem még van egy évem.3 évre kaptam meg.07-es évjáratra.............oszt 06-os.
Be sem indították.
Gyarim van nekem is, csak gyorsabb betenni a hangtompitot a Leokba, mint csavarozni
Má kínálom mindenkinek ezeket a TL dobokat.
Ka kő elviszed,rárakod levizsgázik és visszahozod.
Ha felmegy.
Bár nem emlékszem.Hál istennek kevés a henger.
Bár Ürgének olyan mintha sornégye lenne.
Vajon a papir nelkuli E-s dob is atmegy?
Én cseréltem.Nem nagy píz.2x 1600 körül.
Gyertyát is ír 12 000-re viszont azt elhalasztom csak nem lesz baja....
Majd rákérdezek arra a 6000-re milyen gyári az
6970.-
Majd.Kell hozzá tekknika.
Hítvégén digitálisz kamerával csak ősöktől kérem kölcsön.
Holnap lesz jó idő akkor csinálj
Akkor szűrő 6900 ?