Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Ilyen problémám nekem is volt az öreg GS suzukimon.
Ki kell csavarni teljesen a légtelenítő csavart (az olaj nem fog kifolyni ha rajta van a tartályon a kupak) és kipucolni a furatot, meg a csavart letakarítani. Biztos reszelék van benne! Az új csavar ugyan olyan mint ami benne van szerintem.
Üdv:Tomi
képfeltöltés fail
?
Ha nem akkor olyat rúgok bele hogy eltörik a lábam.
ez így érdekes....remélhetőleg az új csavar megoldja....
Nyomás van................annak is volt.............ennek is.................faszán műkszik.
Csak mindíg megjelenik a gumisapka alatt egy folt fékfolyadék...........letörlöm pumpálok picict majd fél óra mulva megint nedves a sapka rögzítőgumija.................megint törlöm megint fél óra és megint nedves............enyhén.
na de, hogy mindkettőnek ugyanaz a baja legyen?.....amikor felszereltük, hazaérve is volt nyom?
KB 15-20x töröltem át beledugtam papírt hogy kiitassam a benne lévő anyagot és már 3 napja le van légtelenítve faszán.De minduntalan megjelenik egy picii anyag a menet körül.
Lehet beszerzek egy kínai új vackot.Radiális huangzungból vagy honnan a rákból de legalább új.
Nahallod..................szeretek szopni de ez már nekem is sok.
hádevárjá!.....a sapkát mikor visszaraktad az még néha kinyom maga alól egy kis folyadékot ......és az hagy ilyen nyomot a meneten.....lökjél rá féktisztítót és úgy nézd meg pár nyomkodás után...
ezmán vicc....
Ja.................nekem mondod................megőrülök rögtön.
Halványan gyöngyözik.
Menten tökön szúrom magam.

Valamikor nekieesek kicserélem a légtelenítő csavart ha tovább baszakszik megy vissza a sajátja csak evvel kéne valamit csinálni.
namiva?....a mégújabb is szörcsög?....
Valakinek ötlet a légtelenítő szivárgásának megszüntetésére?

A felgyujtáson kívül?

Egyenlőre csavart veszek újat,ha nem segít akkor megy vissza a régi henger de nem szeretnék lemondani róla hosszú távon.
De, épp ez gond lehet, hogy esetleg akkor túl kemény lesz ezért mondanám inkább a rendszám áthelyezését...
Csáó, üdvözöllek !

Csináltam képeket a dobokról !
Ha most adsz nekem egy mail címet akkor rögtön tudom is küldeni őket
Én ajánlom, egy tetszetős utángyártott tartó beszerzését.
Az anyával ráállítok amit mondtatok hátha nem feszítem és nem dob le az első bukkanónál
Az előző gazdi a gyári tartót csapta le (a keze helyett ) ami a lenti képeken is látszik
Ha betesz egy 40-es acélcsövet akkor tuti nem.
Nem az baj, hogy mekkora a tartó hanem,, hogy nagyon a kerék fölött van, a gyári legalább 30centivel alapból hátrébb van.....lehet, hogy hiába állítasz a rugófeszítésen akkor is beleér majd....bár a fene tudja...
A tartó már így is kissebb mint a gyári. Akkor a rugón kell feszítenem lehet hogy már puha 1 picit. Köszi a segítségeteket
+ a főcápa
Rendszámtartó arrébrakása a tuti de ha keményíteni akarsz a két körmösanyát fellazítod az alsóval tekersz rajta majd a felsővel lekontrázod.