Keresnék használt de jó állapotú 54-es méretű kétrészes bőrruhát,fekete-szürke színben.Ha tudtok valakit akinek van eladóban ilyen szett akkor jelezzétek már légyszives Köszi!
Dehogy.Eddig ez a két ragyaverte gsxr cucc ami kuka.De még nem adtam fel.
Egyenlőre megy fel a gyári azon nincs légtelenítő úgyhogy gáz nem lehet vele.
35e volt a kettő de dombon ülő fűcsomó legyek ha nem találok ki valamit hogy jó legyen.
A tripla meg alaphangon 2,8 millió.
De az is meglesz csak idő kérdése.
Viszont Sanyi, még annyit segíts nekem légyszi, hogy sima mezei nem rossis közlekedésre melyik fékbetétedet ajánlod? Lassan cserés és nálad van egy csomófajta, de nem értek hozzájuk.
mert nincs tüv papír ami azért nincs mert féknél a szerelt fitting nem elfogadott amennyire tudom......és mert nincs ilyen gyártói engedélye sem annak aki összeszereli....Dunakeszin van gyártó (héfal kft) akinek van engedélye, de a fémfékcső náluk sem street legal csak az általuk gyártott gumifékcső...állítólag már van aki ad hozzá papírt, de ezt csak hallottam és azt sem tudom ki....
én már nem "árulok" fémfékcsövet és ahol tisztességesen árulják el is mondják, hogy nem street legal....., de ettől függetlenül az x-bike a legfelkészültebb szerintem fékcső témában...
Ha már ez a téma. Goodridge-t ajánlották, ismeri valaki őket? Esetleg létezik valami bombajó ár/érték arányú fékcsőgyár?
Ha nem fémet veszek, akkor hol vegyek jóáron?:)
Sanyi nem árulsz véletlenül?
Keresnék használt de jó állapotú 54-es méretű kétrészes bőrruhát,fekete-szürke színben.Ha tudtok valakit akinek van eladóban ilyen szett akkor jelezzétek már légyszives
Biztosításon még mindíg nincs
Idővel.
Egyenlőre ez ha nem ereszt az már jó.
Egyenlőre megy fel a gyári azon nincs légtelenítő úgyhogy gáz nem lehet vele.
35e volt a kettő de dombon ülő fűcsomó legyek ha nem találok ki valamit hogy jó legyen.
A tripla meg alaphangon 2,8 millió.
De az is meglesz csak idő kérdése.
Lehet addigra egy harli lesz belőle és járókeret.
Egy új motor árát belevered csak a fékbe?
Ha nem fémet veszek, akkor hol vegyek jóáron?:)
Sanyi nem árulsz véletlenül?
Óvatosan tekerd ki!
Megcsinálom ezt is.Bár semmi reszelék nem volt mikor felraktam.Kipucoltam átnézem mindent felrakás előtt.
Én már tényleg bedilizem.