Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem legkorábban euroring 2.-a következő hétvége.Addig melósjárat nem túra.Pók a plafonon van elég.
ha menetkész leszel, szólj, lehet mennék én is, legalább visszadom a gumipókjaidat.
fékpad volt?
Suzuki SV 650 2001-es tűszelep
Most ma lehet úgy néz ki elmúlik a fékfolyás magától...........titta woodoo ez nekem viszont hétvégén eső úgyhogy borítom szét a kormánycsapágy miatt utána mehet a menet.Bár pénzem nuku fizuig.
Mar emlitetted itt a furos projektet .
Reszemrol ok, majd csorogj ram, ugyis meg jovok a benzines kannaddal is...
De...honnan tudtad?......ha nem sikerül megveszem, ha igen akkor megkapod az enyémet és helyette azt teszem fel....
Persze. Csak remelem nem teszt furasokhoz kell
Gyuri, kéne kölcsön az eredeti villahidad...megbeszélhetjük?....jó majd hívlak...
Koszi, azt mar atkulted tavaly .
Majd lehet photoshoppolok rajta, de fene tudja mennyire ismerik a tipusokat
csövi! Honnan vagy? ilyen körökbe én is benne vok, ez hozzám is közel van. Gurulhatnánk majd egyet! Ma sajna melózok.
szia !
ha gondolod akrapovic-ot tudok küldeni eredetit. kinyomtatod és ha elfogadják akkor jó ha nem akkor meg eldobod. címet adjál ha kell.
legközelebb, ha veszünk nálatok valamit, kikérlek, hogy gyere segíteni összerakni aztán helyette jól elmegyünk motorozni
Olaszliszkánál vigyázz az árok szélén lapuló bennszülöttekre
Mázlista.
Megyek melózni.
Sziasztok..;) mai kis gurulás útvonala :)
Milyen alkatrész?
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani valamit hogy honnan érkezik meg hamar az alkatrész és korrektek is?
hat a kulcs nelkuli szetszedes trukkosebb ha nem akarod szetcseszni nagyon.
ennyi lenne ki a régit be az újat? a hátsó rész szétszedéséhez nem kell kulcs? h lehet amúgy beindítani sv-t kulcs nélkül? (nem lopni akarom, bár ezt már senki sem fogja elhinni )
nabammeg......,.lennek en csoro alkalmazott......cegautoval csak lenne szabim.......
hmmmm google ˝suzuki sv 650 zarszett˝ beutesre siman kidobott apronetes talalatot 20rugora egy kulcsal ehez masoltatsz sima swiftkulcsot egy 500-1000 penzertoszt annyi.
na jó, de én csóró alkalmazott vagyok nem menő vállalkozó
ha csak egy nap maradt tavalyrol az mar egy jo arany.nekem meg van 01-02-03............10 rol vagy egy ev osszesen.