Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rajta van
Istókuccse most szedem szét idén utoljára.
Zoli, lehet, hogy a Tiéd van már kijjebb vezetve a sok szétszedés miatt...
Az biztos!
Nekem ott volt megégve a csatlakozó, mikor gondom volt a gyújtáskapcsolóval.
Próba szerencse!
Nemgond.Szerintem nem szedted szét szerencsétlent annyiszor mint én.
Ezt nem tudtam!
csepptöltéssel megy.5 óra mulva már csak 2A-t vett fel.Fene tudja ,meglátjuk.Még sosem volt töltve,viszont szerintem még a gyári
Így talán megúszta....ha lehet akkor a 10%-val töltsd csak szép lassan....ha állítható az amper a töltődön...
Egy jó fenét.Villahíd 3 csavarja le villahíd lekocogtat rajta a kapcsoló amin van egy kanóc KB 20 cm után ott a csatlakozó azt kipattint a két pöcsös torx kicsavar (bazira oda van húzva) és már kezedben a gyujtáskapcsoló.
Ha kormányzáron van kicsit szívás van.
Az nem valami jó jel! Így ó eséllyel halott az akku.
Az jó kis móka! Ha jól emlékszem, elég macerás volt hozzáférni. Tank fel, légszűrőház le, és ott már látni lehet, a hűtő mögött.
Jó munkát!
mikor rátettem a töltőre 6A-t vett fel a kis mohó
nem tökig de betekerni már nem tudta a motort :)
Gondoltam ,hogy lassan ez lesz mert ahogy indítgattam néha a télen mindíg egyre nehezebben indult.
Milyen gondra gondolsz?
köszönöm a mester uraknak! akkor a várnál azaz váznál keresem
bakker.....teljesen vagy még van valamennyi benne?....ha tökig akkor akár gond is lehet....
ma ki akartam gurulni idén először.Beöltöztem megyek a garázsba indítani,erre lemerült az akksim
nagyon vár....a váz..
melyik vár ?
Gyujtáskapcsolótól megy egy csatlakozóig a kábel csak követni kell.
azt bizony szépen végigkövetve valahol a vár mellett..... ....azt, hogy egyforma-e nem tudom........
Sanyi bácsi tessék mondani, k3 és k8 gyújtása ugyanolyan? hol lehet széthúzni a kábelt ami a gyújtáskapcsolótól jön, abból a célból h felrakjon az ember egy másik kapcsolót?
sztem is sok a 10E, 3e-ért adják raptornál
Kipróbálom majd ................de asmilyen az én formám lehet lesittelnek...................pedig nem olyan hangos mint hentié volt............vagy csak én nem hallom úgy mert rajta ülök.
Izéééééé 140-nél már el is hagyom a hangját.