Ott még nem szólnak érte, tavaly legalábbis még nem volt gond, sőt minél nagyobb volt egy motor annál kevésbé volt rajta rendszám és a rendőrökkel egy helyen kávéztak...
szerintem keress másikat.....szép az a dob, kár lenne feltenni a gyárit egy szar tompító miatt....csinálj a tesóddal Te....nem nagy kunszt, egy cső ami belóg vagy 15cm-t, vége lezárva és fúrsz pár lukat rá és mindezt úgy, hogy a végére rá tudd erősíteni...
raptor dobok szerintetek milyenek? Bud azt mondja ne vegyek olyat, nálatok valami tapasztalat? Ahogy látom 2 gyártó is árul ugyanazon a néven. Talán itt olvastam h már ott is lehet kérni tompítót meg E betűt ha visszaviszi az ember, igaz ez?
Fogsz egy kis 40 dekás kapapácsot és megfelelő sebességgel megsuhintva odabaxol a jobb csuklódra egyet.Ettől megszünik mozogni és nem tudod a gázt túlhúzni.
Máris spóroltál.
Nekem nincs gáz..............balkezes vagyok.
mentem egy kört a városban (ügyfélszolgálati ügyintézés). Ez volt idén az első hosszabb menetem. Nagyon állat ez a motor, és ez mind Sanyi keze munkáját dicséri :) fék, kormány, első futómű, motorbeállítás... köszi! :-)
Ráérek horvátig törpölni rajta.
Akkor nem lesz hangtompító a cuccban.
Majd rádobom a TL-t a kűfőd miatt.
Hogyé mennek ezek?
Máris spóroltál.
Nekem nincs gáz..............balkezes vagyok.
Én már nűvöm a dögöt 2x már tankoltam is.
Eccer kannából eccer esztergomban.
Ki is folyt a cucc mert elszoktam tőle.
http://cgi.ebay.co.uk/Carb-Rep...