Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az utóbbi 7 évben 1X állítottak kint meg, de mikor látta a rendszámot tovább intettek és azon a gépen herélt dob volt, igaz nem ezért állított meg....
Rendőröket annyira sem szeretem mint a kávét úgyhogy azt kihagyom.
Ott még nem szólnak érte, tavaly legalábbis még nem volt gond, sőt minél nagyobb volt egy motor annál kevésbé volt rajta rendszám és a rendőrökkel egy helyen kávéztak...
Majd meglátom................egyenlőre jó a hangja úgy ahogy van.
Ráérek horvátig törpölni rajta.
szerintem keress másikat.....szép az a dob, kár lenne feltenni a gyárit egy szar tompító miatt....csinálj a tesóddal Te....nem nagy kunszt, egy cső ami belóg vagy 15cm-t, vége lezárva és fúrsz pár lukat rá és mindezt úgy, hogy a végére rá tudd erősíteni...
Pedig baziszépen hegeszt.
Akkor nem lesz hangtompító a cuccban.
Majd rádobom a TL-t a kűfőd miatt.
2-től 5-ig......kipuffos bácsid már öreg és kettős látása van.....pénzből...
Kipufogós bácsi aszondta nekem hogy a hangtompító az egy 10e lenne bele.................Jómondja vagy nem?
Hogyé mennek ezek?
Nekem jó volt....olyan jó hangos....ma már az is E jeles..
raptor dobok szerintetek milyenek? Bud azt mondja ne vegyek olyat, nálatok valami tapasztalat? Ahogy látom 2 gyártó is árul ugyanazon a néven. Talán itt olvastam h már ott is lehet kérni tompítót meg E betűt ha visszaviszi az ember, igaz ez?
képeket kb 1 óra múlva tudok felrakni, nincs itthon a telefon kábel. Hívj fel és gyorsban elmondok mindent
képet kérünk, van E betű, műbizonylat?
Hellóka. Leszedtem a dobjaimat és eladók lettek. 2db szinte új állapotban lévő yoshimura.Az áruk 80000 lenne. 06208001662
először inkább rajtad kéne kipróbálni, Te legalább ki tudod utána is törölni balkézzel
Fogsz egy kis 40 dekás kapapácsot és megfelelő sebességgel megsuhintva odabaxol a jobb csuklódra egyet.Ettől megszünik mozogni és nem tudod a gázt túlhúzni.
Máris spóroltál.
Nekem nincs gáz..............balkezes vagyok.
ne is mondd, 15-én 13500Ft csúszott le a torkán...lehet át kéne szokni a piálásra, még az sem kerülne ennyibe
ne is mond.. uncsim ott lakik elég gyakran megyek arra.. hát szörnyű
Mekkora örömet tud okozni egy darab gumi.
Amióta pótoltam a hiányzó tömítést, azóta semmi.
Benzinfolyás is?
Én már nűvöm a dögöt 2x már tankoltam is.
Eccer kannából eccer esztergomban.
Ki is folyt a cucc mert elszoktam tőle.
mentem egy kört a városban (ügyfélszolgálati ügyintézés). Ez volt idén az első hosszabb menetem. Nagyon állat ez a motor, és ez mind Sanyi keze munkáját dicséri :) fék, kormány, első futómű, motorbeállítás... köszi! :-)
Íbéjről vegyél komplett felújítót
http://cgi.ebay.co.uk/Carb-Rep...
Volt, de kb annyi volt, hogy gyorsan gyorsan csináljuk már mert jön egy "VIP" csókos!