Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiszedem belőle és megy bele sima molos kenőzsír pikk-pakk.
Az sem feltétlenül jó.....hm....vittél volna egy kis zsírt is, erre nem gondoltam...
azon a fordulaton amin eddig 126-ot mutatott ott most 120km/h-t mutat.
De ez logikus
Nem folyos suru mint a csiriz.
Nagyon folyós?....mert amúgy az jó kis zsír....
Benn csücsül a csapágy.Öcsi valami fékhez való grafitos elég sűrű ragacsos zsírt dumált rám (molibdénszulfidos 130fokig hőálló.)hogy azzal küldjem meg.Jó lesz az nekem?Mert ez elég kormánygátlósra sikerült.

Asszem elszaladok féktisztítóért oszt nyomok rá inkább sima lítiumosat me ez nemteccik.
Ez így van és ennél még pontosabb lesz minél sportosabb, hegyesebb gumit tesz fel az ember....a gyári /60-nal ennél nagyobb a csalás..
Elnézést a helyre igazításért.....
/70-es guminál:
-ha 60km/h-val mész,63-at mutat,
-ha 70-nel mész,74-et,
-ha 80-nal,85-öt............
..........kb. értékek......

(GPS-szel mértem tavaly... )
Ment e-mail neked........
Szia!
Tudsz adni egy email címet?
Lenne pár kérdésem.
Épp a /70-nel csal ennyivel kevesebbet mert amúgy kb 10%-ot csal mindegyik felfelé....egyszer gps-el próbáld ki...
Tehát amikor az óta 90-et mutat, az már 96, vagy 84?
Átalakítás nélkül nem tudsz berakni felnit. Amúgy ha jól rémlik Kvalami GSXR 600 illetve Bandit 1200 megy rá. Van egy amcsi csávó aki ebayen árul átalakító kittet.
http://www.svrider.com/forum/s...
Itt a piros+sárga motoros ember árulja, 150$ körül.
Sziasztok!

K2-es(S-es) motorra hol lehet venni bukógombát?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy az injektorosok sebességfokozat jeladójának milyen a felépítése?
A 0 fokozatot értem, hogy a testet kapcsolja a kimenetre. A többi fokozatnál pedig különböző ellenállások vannak a 0-hoz viszonyítva?
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Komplett K5 Sv650 19.500km-el eladó papírok nélkül, esetleg bontva is.
Más előnyt is tapasztaltál? RoadAttack2-t néztem ki, és 4k-val hosszabb a /70-es.
A /70-es első kerék -6km/h csalást okoz a sebesség mérésnél.
kell egy kit az eső lánckerékhez is.Mivel a hátsó kijjebb kerül,és így nem lesznek egy vonalban a lánc kerekek.
sv 1000es felnie sem passzolna bele?
mé venném?
Másik távtartót szinte biztos, hogy gyártani kell mindegyikhez...
Sziasztok!
Tudja vki milyen hátso felni paszzol (ami szélesebb mint a gyári) sv650 03 as n es hez,átalakítások nélkül?
Ki nevedd az elso kereket.
Te csinalod a kijelzot?
A prpteches meg a gipro is csak egy csatlakozo szethuzasa es a kijelzo kozerakasaval megy.Nem kell hozza rajz.Egy pozitiv kell meg oszt annyi.Bar ha te akarod megcsinalni a kijelzot akkor nrm szoltam.