Benn csücsül a csapágy.Öcsi valami fékhez való grafitos elég sűrű ragacsos zsírt dumált rám (molibdénszulfidos 130fokig hőálló.)hogy azzal küldjem meg.Jó lesz az nekem?Mert ez elég kormánygátlósra sikerült.
Asszem elszaladok féktisztítóért oszt nyomok rá inkább sima lítiumosat me ez nemteccik.
Átalakítás nélkül nem tudsz berakni felnit. Amúgy ha jól rémlik Kvalami GSXR 600 illetve Bandit 1200 megy rá. Van egy amcsi csávó aki ebayen árul átalakító kittet. http://www.svrider.com/forum/s...
Itt a piros+sárga motoros ember árulja, 150$ körül.
K2-es(S-es) motorra hol lehet venni bukógombát?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy az injektorosok sebességfokozat jeladójának milyen a felépítése?
A 0 fokozatot értem, hogy a testet kapcsolja a kimenetre. A többi fokozatnál pedig különböző ellenállások vannak a 0-hoz viszonyítva?
Köszönöm a segítséget!
Te csinalod a kijelzot?
A prpteches meg a gipro is csak egy csatlakozo szethuzasa es a kijelzo kozerakasaval megy.Nem kell hozza rajz.Egy pozitiv kell meg oszt annyi.Bar ha te akarod megcsinalni a kijelzot akkor nrm szoltam.
De ez logikus
Asszem elszaladok féktisztítóért oszt nyomok rá inkább sima lítiumosat me ez nemteccik.
/70-es guminál:
-ha 60km/h-val mész,63-at mutat,
-ha 70-nel mész,74-et,
-ha 80-nal,85-öt............
..........kb. értékek......
(GPS-szel mértem tavaly...
Tudsz adni egy email címet?
Lenne pár kérdésem.
http://www.svrider.com/forum/s...
Itt a piros+sárga motoros ember árulja, 150$ körül.
K2-es(S-es) motorra hol lehet venni bukógombát?
A másik kérdésem pedig az volna, hogy az injektorosok sebességfokozat jeladójának milyen a felépítése?
A 0 fokozatot értem, hogy a testet kapcsolja a kimenetre. A többi fokozatnál pedig különböző ellenállások vannak a 0-hoz viszonyítva?
Köszönöm a segítséget!
Komplett K5 Sv650 19.500km-el eladó papírok nélkül, esetleg bontva is.
Tudja vki milyen hátso felni paszzol (ami szélesebb mint a gyári) sv650 03 as n es hez,átalakítások nélkül?
A prpteches meg a gipro is csak egy csatlakozo szethuzasa es a kijelzo kozerakasaval megy.Nem kell hozza rajz.Egy pozitiv kell meg oszt annyi.Bar ha te akarod megcsinalni a kijelzot akkor nrm szoltam.