Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
a hétvégén felraktam a bukógombát
nem hiszem

mennyivel mutat amúgy többet?
Pilot Power!
/70-es gumi segít!
Üdv kérdésem lenne miért csal a km óra (többet mutat) 2004 sv 1000 mit nézzek meg?mi lehet a hiba? köszönöm
Akkor ne parázz.Kuplung sírni szokott,mérj egy kompressziót ha jó és nuku sérülés vedd meg.
Biztos hogy túráztak vele, mert közeli ismerősömé, és bejárta vele Európát
Job de hamar megszokod.Mentem haza sándoréktól az utcában én is billegtem mint szarka a dögön.
Remélem jó lesz mert nincs kedvem ujra lekapni a hidat engedni rajta.
úgy látszik Neked az a hobbid,hogy megveszel egy járművet nem használod ,majd eladod.

Még fogalmam sincs mennyivel jobb dönteni a 70-es gumit mivel az aszfalt hőmérséklete még nem igazán való a döntögetésre.Ha majd a levegő is tartósan 20-25 fok környékén lesz akkor megvallatom(a magam módján)
Szerintem nem sok a 45Nm.
A CBR600F4i-nek aminek golyós a kormánycsapágya 103Nm-el kell megtépni.
Mindenre.Szó szerint.Ha valóban túráztak vele akkor nincs gáz.De szerintem nem.Az ezres nemolyan.
Sziasztok! Egy 64 000km-t futott SV 1000-nél mikre kell odafigyelni? Szerintetek mennyit bírhat a blokkja egy SV 1000nek, ha túráztak vele?
Ja és picit még mindíg szorul.Ez most jó vagy szedjem szét és engedjek rajta.
A sima molos vagy a 130 fokig hőálló csirizes sűrű cucc folyik ki?Mert most raktam össze sima mol-al.Az lítiumos sima kenőzsír.
azpedigaz qrvajócucc (mi molárdpasztának hijjuk)
egy kevés van még nekünk is,csak ott használjuk ahol nagyon indokolt (pl nagy terhelésü ritkángondozott siklócsapágy)
korménycsapágyba én nem tenném(nyáron vsz lassan kifolyik)
...esetleg molibdénes zsirt (ami vsz sima litiumbázisu)
Akkor mehet 45-re és vegyem ki a plusz kicsis porvédőt?
Most raktam vissza.
Ma jött egy falubeli idősebb faszi megnézni a banditot és azt mondta megveszi, aminek nagyon örülnék ugyanis nem érdemlem meg azt a motort, mivel szalon állapotú és nem tudok vigyázni soha semmimre és szó szerint sajnálom a motort. Ennél a faszinál pedig arany élete lenne. Lényeg a lényeg. 1000-es s-es SV-t szeretnék 1mill-ftig. Sanyi a Tied pubikus, hogy mennyiért vetted? Esetleg ha valaki tud JÓ állapotút eladód kérem jelezze. Kétes állapotú nem érdekel, akkor inkább adok több pénzt egy biztosan jóért. De tudom, h olyan állapotú motorom mint a mostani soha nem lesz 8E km van benne
Én a csere után azt éreztem, hogy ha csak egy kicsit is eldől az egyenesből, már menne utána az egész. Sokkal könnyebb lett dönteni, szinte kívánja:) Magasabb a gumi, ezért könnyebben kibillen az egyenesből. Jó lesz az:D
Igazad van, a 650-nél alul van a kicsi és felül egy nagy .........a nagybanditnak van egyforma.....lehet, hogy azt kaptad...
Azt inkább szoruláshatárig húzd....úgyis igazodik még és 1-2 alkalommal még húznod kell rajta...
A cszervízkönyv rajzán nem láttam.Lehúztam 45 Nm-re.Szorul mint állat.
Úgy emlékszem eredetileg felül is van....a Tiédből azt kihagyták mert nem kaptak és az épen maradt felsőt tették alulra....épp ez lehetett a tönkremenés egyik oka...
Nya mostmár csak az a kérdés hogy a kúpgörgős csapágyhoz adtak alulra felülre porvédőt.
Ez mind szép és jó csak a gyári szetten csak alul van.Most rakjam be én azért felülre?
Pluszba a másik nagy alá?
Hali.Én is 70 es gumit vettem csak még nincs föltéve.Jobb lett e vele? fordulékonyabb e és a dönthetősége milyen?