Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs messze, ha marad ez a vas akkor kéne rá egy gomba mert pályázgatni akarok
Jól,gyorsan és figyelembe veszi az egyéni igényeket.Csak ajánlani tudom.
Miért kérded?
jól dolgozik a mester?
Az enyémet én Hajdúsámsonban csináltattam
mivel a blokk menet valami alumeneáium féle ezért annál valószínüleg minden csavar erősebb.A gyári is valami acél szerű anyag.u.h szerintemolyan mindegy milyen keménységű.Ahol az acél találkozik az aluval,ott csak az acél lehet a győztes
Boldog Új Szezont mindenkinek :)

Tsanyi, küldtem egy szezonnyitó szervíz ajánlatkérést a t-online-os címedre. Él az még?
(gratulálok az új géphez :) mégis csak illik SV-vel járni :) )
Ez viszont jó ötlet.
Ne szedd szét inkább méress meg Lacival egy másikat....
Háááááááát be kell valljam nem.
Efelejtettem.De max este szétszedem.
Megmérted az újat és a régit?.....nem magasabb?.....mert így valami nem kerek...
De...............amúgy szoruláshatárig.Engedtem rajta ma.Még így is kicsit nehezebb.Érzem hogy van.Nem csak úgy ide oda lötyög.
De többet nem merek engedni rajta.
nade mondtam már....csak szoruláshatárig....mint ahogy a csokit eszed.....ha már szorulsz tőle nem eszed tovább
A villahidat itt is 90-re köll.Nyögött is egyet rendesen.
Nem néztem még a manual-ját, de szerintem nem a csapágynál hanem a villahíd csavarját kell annyira lehúzni....
Publikus, de annyira olcsó volt, hogy az nem mérvadó.....
Kár volt a 10/9-es.Az tuti erősebb a blokk menetnél.
Nem kerekíteni kell hanem egy 2-3 mm-es szélességben gyengíteni a gombán vagy a csavaron.
értem akkor lehet majd meglátogatok egy esztergályost és lekerekítettem a végét kicsit... ebbe 12es van és 10/9es minőségű a szár amit beleraktam
Míg nincs bukta nincs gond.
Én már túlvagyok pár könnyebben.A gomba birta a csavar hajlott.Pedig az egy műanyag fej volt egy sima 10-es alátéttel odafogva.Ezért gondolom hogy egy erősebb már nem tuti hogy nem okoz több gondot.
Nem tudom ,hogy hol készült ,de nem hiszem.. Miskolcon inkább
értelek az a helyzet ,hogy én is így vettem át az egyik SV-s kollégától
Hajdúsámsonban gyártattad?
Én kikönnyítettem volna az alut a 3/4-énél.Ha beleakad valamibe inkább ez törjön le mint hogy kihúzza a blokkból a csavarmenetet.
Szemre szép.
köszi
Jóféle! :D
Sziasztok!

Sürgösen elado,anyagi okok miatt szeretett sv 650 em!
2003 ,6. havi
650.000-