Segítségeteket kérném alapjárati fúvókát szeretnék valahonnan szerezni, de már mindent begugliztam honnan lehetne, egy SV400-ashoz kellene, de az alábbi link alapján még sok más motorhoz is jó... Alapjárati fúvóka
Talán mostmár magára talál a piac ideje lenne már.Nézegettem motorokat én is(minden vételi szándék nélkül),és azért az árak a hőmérséklettel együtt kúsznak felfelé.
Egy kérdés. Melyik olcsóbb? N-es SV-re felrakni egy S-es fejidomot, vagy egy S-esre rárakni az N-es kormányt? Azért kérdem mert nagyon sok N-es SV-t találok, de kereklámpa nekem nem tetszik, túrakormány meg kell
Kimondom a számokat is nem titok. Kereken 1M-ért vettem és 1.510.000-ért adom el, és vettem rá 58-ért 2 új gumit ennyit költöttem rá + átírás. Úgyérzem így is nagyon olcsón adom el, messze a legolcsóbb ajánlat így is a neten
Hát pedig nem üzlet miatt vettem meg a motort, de tény hogy több mint 400E ft-ot tudok keresni tisztán az eladásával és úgy vagyok vele, h inkább azt a 400-at megtartom és a maradékból veszek egy nagy SV-t. 1-ért ahogy nézem lehet venni szépet-jót. Majd meglátjuk...
Tud valaki valami jó doboztartó konzol beszerző helyet? Kicsit sokallanék kiadni 30e Ft-t egy darab hajlított vasdarabért...
Előre is köszi,
Üdv,
J
Segítségeteket kérném alapjárati fúvókát szeretnék valahonnan szerezni, de már mindent begugliztam honnan lehetne, egy SV400-ashoz kellene, de az alábbi link alapján még sok más motorhoz is jó...
Alapjárati fúvóka
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Vonz a műanyag mi?