Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000/1100 rpm alapjáraton 24 km/h felemelt hátsókerékkel ha megyek KB 25km/h val akkor olyan 45km/ mutat érdekes!
picsába hogy nem láttam mikor írtál....Délutános leszek uh 14:00-ra melóba kell lennem.....Kb délig végeznünk kellene
mikor leszel ott?
http://www.ersteleasing.hu/vis... itt van egy speed triple piros 1.1 misi
Helló Uraim!

Tud valaki valami jó doboztartó konzol beszerző helyet? Kicsit sokallanék kiadni 30e Ft-t egy darab hajlított vasdarabért...

Előre is köszi,
Üdv,
J
nem, ugyanilyet csak újabbat
Sziasztok!

Segítségeteket kérném alapjárati fúvókát szeretnék valahonnan szerezni, de már mindent begugliztam honnan lehetne, egy SV400-ashoz kellene, de az alábbi link alapján még sok más motorhoz is jó...
Alapjárati fúvóka

Köszönöm előre is a segítségeteket!
Holnap Bszárszóra megyek 10-re és nálam van az eszköz....ha gondolod látogass meg...
él és megkaptam....igazából nem változott semmi az abban írt árakban.....annyi amire válaszoltál.....
Egyelore meg nem elado
benn van... jól van nem szeretnék
Énnekem vágatni kellet menetet mert más az emelkedése.Ha benn van hagyd ott.Csak ne borulj vele.
nem nagy pííínz majd akkor veszek aztán kicserélem
Szerintem simán.
8/8as elég lett volna? én kérdeztem szerelőt aztán ő azt mondta,h inkább az erősebbet...
Talán mostmár magára talál a piac ideje lenne már.Nézegettem motorokat én is(minden vételi szándék nélkül),és azért az árak a hőmérséklettel együtt kúsznak felfelé.
Nem biztos.
Szereztél Zolinak egy unalmas estét
Ez szép... pont olyan motorod van mint amilyet szeretnék, de még a színe is ugyan az
Szerintem S-re turakormany olcsobb...kb 60-70, de villahid furassal megolcsobban ki lehet hozni.
Egy kérdés. Melyik olcsóbb? N-es SV-re felrakni egy S-es fejidomot, vagy egy S-esre rárakni az N-es kormányt? Azért kérdem mert nagyon sok N-es SV-t találok, de kereklámpa nekem nem tetszik, túrakormány meg kell
Kimondom a számokat is nem titok. Kereken 1M-ért vettem és 1.510.000-ért adom el, és vettem rá 58-ért 2 új gumit ennyit költöttem rá + átírás. Úgyérzem így is nagyon olcsón adom el, messze a legolcsóbb ajánlat így is a neten
Egyértelmű.Csak az a kérdés,hogy ilyen olcsón vetted vagy ilyen drágán adod?
Hát pedig nem üzlet miatt vettem meg a motort, de tény hogy több mint 400E ft-ot tudok keresni tisztán az eladásával és úgy vagyok vele, h inkább azt a 400-at megtartom és a maradékból veszek egy nagy SV-t. 1-ért ahogy nézem lehet venni szépet-jót. Majd meglátjuk...
hát már te is csereberélgetsz?
Vonz a műanyag mi?