Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig szíp.
Má a matrica.
Bár szerintem előre regisztrálok és akkor ugye nem tudom felhasználni a matricát
Szia!
Én elvinném
Na miért is ne tekerjem ki? Mi a lóf.szt tart az? Már tényleg izgat a téma. Mert csak nekem van ilyen mákom hogy a hatlapfejűt tekertem ki
Mé kiugrik a kisjapó ottan aki hajtja az egész mókuskereket?
azt ki ne tekerd..... ...ne foglalkozz vele vagy kezd el tanulmányozni a manual-t...
Csáóó rfrrvrfr és Zoli32!
Eltaláltátok, az a frankós hatlapfejű anya volt a befutó. De én is tippeltem olajcserénél. Nagy szarban voltam, mert hétvége is volt és ki a picsától kérdezzem meg hogy melyik a két csavar közül az olajleeresztő. Viszont még mindig rejtély számomra, hogy mi lehet az az ínbuszfejű csavar ami az olajleeresztő mellett található! Valaki tud segíteni?
A Zolinak meg köszönöm az ábrás magyarázatot.
Csáóóóóó
Hidd el szar az a testcsel.
OK! Egy matrica Zolié!

Úgyis lógok neked még egy pénzmaggal!
(Bele lesz csomagolva a matricába!)

Még egy 10%-ot érő matrica ingyen ajándékba elvihető!
Matrica kéne.És megyek.Még ha talicskában viszem a motort akkoris.
Egy hegyomlás az olvadt fagyin!

Gyüssz pályázi koma?
Jogdíjas!
Az K3 es K6 csak 2005-os es 2007-es forgalomba helyezessel .
De mindegy, a kek szebb
Légy férfi,küzdj a test helyzettel
Hogy mér jó ez a BMX kormány
6-os nincs, csak 5 meg 7
Na szep ...Meghogy all a hasznalt piac...Remelem a K6 marad
egyet pályára egyet túrára
Jó áron volt mindkettő igen, és természetesen az egyik eladó lesz pár nap múlva
ennyire olcsók voltak?.......ha igen és nem vásárolod fel az ország összes eladó 1000-ét eladni sem lehet majd drágábban...
A jóból sosem elég, mi?!
Most biztos hülyének fogtok nézni, de 5 perce vettem még egy SV 1000-et Ez épp 2007-es és S-es szintén, lassan úgy érzem magam mint egy motorkereskedő Fél nap alatt lett 2 SV-m
Irtam mailt.
Kormany nekem LSL AN1, ami annyira nem is magas, nem is szeles, de pl az LSL atalakito kitthez ezt adjak. Szoval ez tuti nem log bele semmibe. 740mm szeles es 50mm magas. Meg az A01 tipusu is elfer talan. Itt vannak adatok.
Ja 2 db matricáig tudok segíteni!