Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tsanyi hozzászólásával teljes mértékig egyetértek! A sportdob (utcai felhasználónak) arra jó, hogy a motor tulajdonosa élvezze a hangját. Hosszútávon bitang fárasztó tud lenni! Én 600 km után már nagyon nem szerettem a sportdobot, ezért füldugóval közlekedtem mindenhová. Most már kicsit visszavettem a hangerőből, így már kellemesebb és 80-90km/h után már Én is csak a motor hangját hallom, a csövet nem igazán.
De, ahogy azt mondani szokták Kinek a papné, kinek a paplan.....
Előreszivárgásnál sem lehet autóban hallani mert az ablakok a klíma vagy fűtés miatt fel vannak húzva és általában valami megy a rádióban......én sokszor direkt figyeltem ezt dugóban és az ijesztgetésen kívül sok haszna nem volt és gyalogos a sportdobos motorom elé is annyi ugrott mint a gyári dobos elé...
Nekem az is eleg, ha a gyalogos nem ugrik ki elem, mert az biztosan hall messzirol. Kocsik kozott elore szivargasnal is van haszna...Nagy temponal valoban nem venni eszre egy kozeledo sportdobos motort...max, ha uveghangon megy.
Most ugy vagyok lehet, hogy marad a gyari...mar neha zavart engem is a sportdob.
Valamiért 120-130 táján már csak a blokkot hallom.ost ez szelektív hallás vagy tényleg elnyomja a blokkhang a sportdobot.
Amúgy horvátban kiderül csöng e a fülem.
Szerintem semmit nem számít észlelhetőségben a spőortdob....ez csak magyarázat, hogy miért akarja valaki a gépére pedig igazából csak a tulaj szereti ha ordít a gépe..... .....autóban semmit nem hallani még egy trabiban sem a közeledő sportdobos motorból csak akkor amikor már mellém ért, de az ugye már késő......elég volt a régebbi sv-imen a sportdob, már nagyon nem kéne.....párszáz km motorozás után napokig csengett a fülem....
Most egy par hetig tesztelem, hogy mennyire vesznek eszre, aztan meglatom.
Aztan most tervben van, hogy veszek valami varosi munkabajaros motort...akkor meg maradhat a gyari.
Elvileg nem fog de hüvi lesz.
ne essen már a hétvégén
Akkor nem kellene visszarakni?
Ha esik én is kihagyom.
Muszaki NKH-nal kipipalva . Kispesti kozpontban voltam, minden siman ment. Be sem inditottak, csak fekpad volt, meg a lampakat sem neztek. Mondjuk ha sportdobbal viszem, lehet erdekelte volna oket a hangja ....
4 ev utan a gyari dobokkal eleg szokatlan...nincs is hangja, bar mintha finomabban lehetne adagolni a gazt
Ha az időjárást nézzük én az E-ringre se tudok majd szombaton! :(
Őt kellene megkeresned

Ez meg az adatlapja

Szerintem Ő tud neked ebben segíteni a legjobban!
Asszem megy a haddelhad hungaroring ügyben.
Lehet mire felszívom magam mint a hörcsög nem tok felmenni rá.
Bár ezt legjobb lézervágóval csinálni, de ahhoz meg az eredeti cad-rajz kellene, mert így egy kicsit bajos betölteni a gépbe.
uhh.. :D
Igen, és még1x köszi ezért is a segítséget Mester !
Szerintem erre a konzolra gondoltál!

http://www.sportmotor.hu/motor...
hát igazából én ugyérzem hogy igen, változott.. sokkal de sokkal jobban tol... a hang hát meg.... inkább ne is beszéljünk rólla mindig elalélok tőlle, mikor csak beindítom pöfékelni
Köszi!

Örülök, hogy tetszik a hang! Változott a motor is valamit? Mármint karakterisztikára? Vagy csak hangosabb?
Köszi,imádom én is...
Elvagyok mostmár a selejtel is.
Nem kell több ruha.
Bering cordura bizonyított februárban hogy nem is annyira hideg az a -1.
Bőrben meg itt van a tangabugyi mintázatú spyke.

Meg van egy nagyon olcsó ancugom ami 1,5x nagyobb mint én.

Nem férek már el a szekrényben.
Sziasztok!
Van egy eladó megkímélt állapotban lévő 4XL-es Bering Steel piros betétes kabátom ha valakit érdekel.Makulátlan állapotú....
csodás az airbrush a busádon!
mizumi?

én kabátról beszélek...

kár, h magyarországra szinte csak a selejt árut rendelik, ami nem is olcsó...vagy itt kint lenne ennyivel olcsóbb és jobb?!

próbálj meg egy méretet és behozom neked.
Szia.
Küldtem e-mailt.