Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fuccs.Az a jó.
a repceolajat kihagytuk
...........doboztartó.
Csak tartó doboz nékű.
Eddig 2-őt láttam ami óra szerint ment annyit, Bud-é és Mad-é(Ő nincs itt a fórumon)........,de azok injektorosak, karbistól még nem láttam ilyet, de attól még lehet....
nem, a vége az 280, de csak füldugóval, túrakormánycserével, 180-as háccsóval, meg még mivel is, Zoli? :-)
Hát 190-et én is mentem majdnem felegyenesedve.Csak a kormányra dőltem hogy ne szitáljon.Tartósan teker az 160-at de ott már picit zabál.
Könnyű pilóta+tankra ragadva mint a bélyeg mehet 230-at.
Jézusom! Az 1000-sel a 230 bőven sok, 650-es is megy annyit?
kössz az infot majd irok mi lett
hát az a baj h a régi gyertyával miért nem jött ki az hogy szar a szelep v karbi szinkron de most visszateszem a régit megnézem mi változik......
Akkor inkább a szelep és a karbival lehet gond....
megoldás: blokkcsere ezresre
elvileg ez még jobb gyertya és katalógus szerint ez kell bele..........
Jah és nemrég volt szelep meg karbiszinkron a régi gyertyával simán ment 230-at a mostanival alig érem el a 190-et
Gyertya nemigen okoz ilyet.
ÜDV!
A segítségetek szeretném kérni.
Sv 650 s 2001.08. havi motorom van most volt gyertyacsere ngk cr9e-t raktunk bele, cr8e-volt benne.......
A lényeg az hogy a motor teljesítménye 1-2-3 ban jó viszont végsebességre nagyon lelassult.
Mi lehet a probléma? köszönöm
politikus vagy mi? ....ez a környezetéből csúnyán kiragadott ferdítés..... ......hisz látható ha az egész írást idézed, hogy itt nem a motortípus népnyelven történő említése a gixer hanem az esetlegesen bekövetkező hibajelenségekre utal.....
Küldtem... de tőlem itt is írhatod mennyibe kerül
MArosvásárhely környéke ütős, ha szabad beleszólnom.Esetleg Gyilkos Tó, fullos utak, állatul közlekedők (bmw-merci-audi szentháromság:)
Uffancs.
Motorozol vagy meló van?
dehogynem!

dobj egy mailt, megoldjuk
én inkább a gix(x)er-re gondoltam
Aprilia robogóval nem
"...ha lenne fix jelentkező nem írom ki és nincs gixer..."

akkor én nem is jöhetek?
Nem kell video elég a fénykép.