Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sikerült felraknom a kis videot amit csináltam...
Felni eltört,hütö is,telo is,ami ép az a féktárcsa,és a moci hátulja is elment jobbra,azzal nem tudom mi lesz
Nem kérdeztem,de mindenképp szétnézek elöször...
Plusz látni kéne mi is sérült pontosan és mi menthető.
Sugomotorst kérdezted?
Gyakorlatilag mindent fel lehet tenni ha az alsó és felső hidat megveszed a kerékkel és a többi hozzá tartozó cuccal fékekkel a csővel amire a csapágyak vannak felrakva meg a kormánycsapágyakkal.
Kérdés megéri e.
Én keresnék sv futóművet és annyi.
Értem,esetleg más suzuki modell cuccai?
Attól függ mi.
Teleszkóp felejtős hacsak nem komplett akarod átrakni az egészet kerekestől de akkor már inkább sv 1000 é.
Lámpa de az sem teljesen.
Üdv!
Bandit alkatrészek passzolnak sv 650 2003 -as verzioval?
Pesten tud vki jó bontót,ill épített-variált már át sv-t más alkatrészekböl?

Köszönöm a segítséget
Ugy nez ki ez nekem is jo lenne.
eszed és közben ezt dúdolgatod:
http://youtu.be/_zozkj5HyuQ
Hát a következő menű az olcsó

Tavaszi vagdalt páncélozva
Tescos toast kenyér
camping sajtkrém

Mindezt egy napig a kalaptartón aszalva 35 fokban.
nemá, ilyen drága dolgokra nem telik, a tintahal pont 20€ mint a céges vacsi keret
Ehetnél valami fehérembernek való kaját is......................tűzdelt őzgerinc áfonyával,esetleg gumimaci M&Ms-el stb.
nem is azért írtam, csak ez amolyan rituálé már nálam, amikor 14-15 óra vezetés után kiesek a kocsiból, az első utam ide vezet. az egész napos szendvics zabálás után igen jól tud esni.
jaja, az a sör már nem kéne
Mondtak mar neked hogy egeszsegtelenul taplalkozol?
na úgy látom ezt a tétet már senki se tudja emelni :-)

én a kétéves fiam egész napi maradékait zabálom össze vacsorára, aztán ráküldök egy sört....

...ja, ez lehetett a bajom egész múlt héten? :-)
Jó is az, mi a Potter's-ben mindig ezt toljuk, tintahalkarika sült krumplival, leöblítve egy korsó frissen csapolt szűretlen búzasörrel.
Bazz tényleg!
Jóhogy......................kiégett az izzód.
Én meg szürkületbe nem látok rendesen
Jaaaaaaa...................értem..................mivel nekem a látásom drasztikusan csökken este így nem nagyon mászkálok.
Az is egy megoldás.Ha van horog a kocsin........................én mivel lejár a forgalmim keresgélek vadul.
Motor felrak.............család bepakol...................hölgy a gyerekekkel pancsol a férfiember meg kanyarog.

Mindenki boldog.
Hogy én lássak...
Sokat dob a látótávolságon meg az útjelzéseket is jobban kihozza.. nem beszélve a út szélén bandukoló emberkékről
Nekem és tapasztaltam is a különbséget
Csak 1 a baj nincs itthon le kell menni érte a madaras teskóba
Pedig lehetne..............pláne ha horkolnak. Nagy élmény.