visszatettem és nem változott! max 190
1 hete a régi gyertyával 200-220 jöttem hazafele pestről akkor még ment.......
most meg nem nagyon bír menni 130 után
1-2 ben még mindig jól húz de utánna nem az igazi
Betettem a régi gyertyát és azzal is csak 190 km/h
Szóval valami gubanc lehet,de éreztem már mikor egy hete jöttem haza pályán h valami nincs rendben kicsit torpant 3000-6000 fordulat között üresben.
Most azt javasolta cimbi, hogy cseréljem ki a szűrőt lehet az a baj.....remélem.
Nem! De meg kellett oldani mert negyed évente rám sóztak 30 rongy többletet! Az meg ugye fáj! De ez még csak számolgatás, de úgy fest májusban ki lesz fizetve!
A pályások azt mondták hogy a pályagéptől nem kell félni több törődést kap meg jobban oda van figyelve mint egy túragép ami egykerózik lámpától lámpáig meg elmegy türmenisztánba és lespórolják a csereperiódust mer sóherek.
Heh, az én ezresem alig megy fel 240-ig, 1-2-3-4-elmegy szabályzásig (bár 4-ben már kicsit sokáig tart),de 5-6-ban nem nagyon forog 9000 föle.Gyári injektorkép, légszűrőcsere, szelephézagállítás, hengerszinkron megtörtént, sőt, a hengert is láttuk (mivel hajtókarokat kellett cserélni, 30 000-nél...),azzal sincs gond és mégsem megy.Ja, és folyik a kuplung alul-felül, és zörög a vezérműlánc.
Komolyan, az MZ-mel kevesebb gond van, pedig azt csak pályán használom, és rendesen meg van zavarva.
1 hete a régi gyertyával 200-220 jöttem hazafele pestről akkor még ment.......
most meg nem nagyon bír menni 130 után
1-2 ben még mindig jól húz de utánna nem az igazi