Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

visszatettem és nem változott! max 190
1 hete a régi gyertyával 200-220 jöttem hazafele pestről akkor még ment.......
most meg nem nagyon bír menni 130 után
1-2 ben még mindig jól húz de utánna nem az igazi
Tedd vissza a régi gyertyát és rögtön kiderül.
levegő szűrőt
Betettem a régi gyertyát és azzal is csak 190 km/h
Szóval valami gubanc lehet,de éreztem már mikor egy hete jöttem haza pályán h valami nincs rendben kicsit torpant 3000-6000 fordulat között üresben.
Most azt javasolta cimbi, hogy cseréljem ki a szűrőt lehet az a baj.....remélem.
Valamikor megoldjuk!
lehet, de már újpesten van az iroda. amúgy asszem ez az utolsó alkatrészem az sv-ből
Akkor valamikor biznic?
még megvan
Abból vékonyan kijön egy ilyen túra.
Mondjuk levegőt és napfényt eszel csak de kijönne.

Csak a benne lévő.
Idén még nem mentem 7,5 - 9 literes fogyasztás alá csak amikor csajszimat vittem! Vele azért nem arcoskodok 200 felé!
Lacinak (roadking) nincs?
Hát nem.Eszik az az istencsapása úgy hogy benzinkutat kell kötni utána.
Mindezt 7500-on hazafelé.
Bakker! Neked lógok egy üveg kólával (bár még nem mentem el a szerszámtartó fedélért!)
Nincs otthon egy régi SV-hez való kmóra jeladód?.....az van a K3-ban is...kéne a hétvégére...
Nem! De meg kellett oldani mert negyed évente rám sóztak 30 rongy többletet! Az meg ugye fáj! De ez még csak számolgatás, de úgy fest májusban ki lesz fizetve!
Nekemis bár a 200 ment volna de széllökésenként kígyózás nem tetszett.
zoli: igaz, de az sv-t nem feltétlen arra tervezték, hogy folyamatosan nyélen karistoljanak vele...
Kiraboltad a bank trezorját és benne volt?
Bizony megy! De fogynom kell!
Az új /70-es első gumival azért mérséklődött! De még mindig sebesen jól tép!

A SZERELŐ KEZE MUNKÁJÁT DÍCSÉRI A GÉP TELJESÍTMÉNYE!

Ja ha minden jól megy végre megkapom a törzskönyvét!
A pályások azt mondták hogy a pályagéptől nem kell félni több törődést kap meg jobban oda van figyelve mint egy túragép ami egykerózik lámpától lámpáig meg elmegy türmenisztánba és lespórolják a csereperiódust mer sóherek.
nem lehet, hogy ez is pályagép volt?
Valószínüleg az előző gazdától kapott egy keveset........olajból is keveset...
Heh, az én ezresem alig megy fel 240-ig, 1-2-3-4-elmegy szabályzásig (bár 4-ben már kicsit sokáig tart),de 5-6-ban nem nagyon forog 9000 föle.Gyári injektorkép, légszűrőcsere, szelephézagállítás, hengerszinkron megtörtént, sőt, a hengert is láttuk (mivel hajtókarokat kellett cserélni, 30 000-nél...),azzal sincs gond és mégsem megy.Ja, és folyik a kuplung alul-felül, és zörög a vezérműlánc.
Komolyan, az MZ-mel kevesebb gond van, pedig azt csak pályán használom, és rendesen meg van zavarva.