a faterom is csőszerelő....így az enyémet is Ő csinálta meg ugye én is
Egyébként nekem is olyan kerekeim vannak az emelőhöz mint a Zolinak.Csak az enyém még nincsenek az emelőn.Az újabb doboz sörökbe kerül majd
az semmi...
mikor le kell pakolni a teherautóról a hatméteres 1" horganycsöveket
jáááj
És akkor még a menj a radiátorral a hátadon az 5.-re
De ez mán régen volt.
A lényeg Patent a cucc amit Zoli csinált!
És ahogy az árakat ismerem kb 3000 HUF-ból megvan + festés (Wery Well Benzinálló) És már jó is.
Lehúzás amit ezekért a cumókért kérnek
Zoli ha gáztömör a hegesztés nem kell foglalkozni annyira a kinézettel
De jó lett... Majd ha lesz olyan gépem amin nincs középsztender követem példádat és pantetívekből, 3/4" csővel elég lesz Főleg ha gázcső
Nekem a Bagster tankbőr nem igazán feszült rá a tankra! Ezekre a kacifántos tankokra szerintem nem igazán lehet passzosra gyártani, max., ha vékonyabb anyagból csinálják!
Nem birtam ki kókányolás nélkül.Befejeztem az emelőt amit két éve kezdtem el.
őőőőőő nekem így most hogy kész van túlzásnak tűnik a biztonságra törekvés,komoly a súlya.
Hegesztést nem nézni....................a flex volt a jelem az óvodában nem a hegesztő.
Nem ígérek semmit, de megpróbálok kijutni. Ha nem jön össze akkor pénteken ráérsz? Akkor 3-ig vagyok. Akkor ki tudok menni tuti.
Egyébként nekem is olyan kerekeim vannak az emelőhöz mint a Zolinak.Csak az enyém még nincsenek az emelőn.Az újabb doboz sörökbe kerül majd
mikor le kell pakolni a teherautóról a hatméteres 1" horganycsöveket
jáááj
És akkor még a menj a radiátorral a hátadon az 5.-re
De ez mán régen volt.
A lényeg Patent a cucc amit Zoli csinált!
És ahogy az árakat ismerem kb 3000 HUF-ból megvan + festés (Wery Well Benzinálló) És már jó is.
Lehúzás amit ezekért a cumókért kérnek
Bár ahogy nézem ez tuti jobban bírja a strapát ez valami ipari cumo lehet!
Kerekek drágák voltak.
De jó lett... Majd ha lesz olyan gépem amin nincs középsztender követem példádat és pantetívekből, 3/4" csővel elég lesz
Nekem a Bagster tankbőr nem igazán feszült rá a tankra! Ezekre a kacifántos tankokra szerintem nem igazán lehet passzosra gyártani, max., ha vékonyabb anyagból csinálják!
itthon vagyok egész nap
Vótál motorkázni?
Mikor és hol történjen meg a biznisz?!
őőőőőő nekem így most hogy kész van túlzásnak tűnik a biztonságra törekvés,komoly a súlya.
Hegesztést nem nézni....................a flex volt a jelem az óvodában nem a hegesztő.