Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor elvileg jó de azért a súlyindexét is nézd meg.
elvileg W ben van vagyis olyan 270?! de lehet hogy ez csak duma.....:S:S
Ha jól tévedek a contimotion karcsú lesz sebességindexben...........én nem tenném rá.Minimum egy sportattackot.
Sziasztok SVsek
Lenne egy kérdésem....vagyis vagy 48
2005 ös 1000es em van naked. Kerestem a könyvbe de nem találtam hány vezérmű lánc van benne? elvileg kettő ha jól tudom...jól tudom?
Illetve szeretnék most egy gumit föltenni előre. hátul egész jó michelin pilot road 2 van előre ezt a conti motiont szeretném felrakni mi a vélemény erről a gumiról? és a kettő ötvözéséről?
jah és korrekt olcsó műszaki vizsgát hol tudok csináltatni? és mennyi be kerülne? pets és buda meg pest megye környékén?
jó motorozást!sziasztok! kösziu a válasz!
Hát attól a 200 Kg-tól a motor is megnyekken.A lámpa világytótorony lessz annyira hanyattvágja magát tőle.
mondjuk ez erősen függ sztem a két személy súlyától. én pl kb 100 vagyok, ha az utas is ennyi akkor már erősen kérdőjeles a dolog...
El.De ne sokáig.
Van csomagtartó is vagy csak úgy spaniferrel tornyozod fel?
zoli, szerinted az sv segédváza mekkora súlyt képes elcipelni törés nélkül?

2 személy + 3 koffer (3*10kg max.) még elbír?
ugyis le kell tesztelnem a koffereket amiket vettem, h bírják-é az esssőőőt...Na meg a ruhát.MEgyünk vidékre június végén pár napra.

miért nincs még like gomb a sportmocin?
Húzzá vissza.
hogy ne maradjatok eső nélkül, hazanézek
Csak én szedek itt béres cseppet?!
Ajánlom mindenkinek a 82-es út Veszprémvarsány és Zirc közötti szakaszát! ááááááááááááááááá
a triplán nem a sajt sül meg, hanem a tojások, nem? :-)
Ha jó idő lesz hétvégén és nem lesz meló akkor én is mennék arrafelé, megnézném lehetne-e valami bulit rendezni valahol?...
a túra amit írtam még áll, csak tolódik az időpont. most vasárnap pl lehet jó lenne, de addig még írok
Őőőőő SV-n tuti nem sül meg táskában...............talán a triplán majd megsüthetem neked.
Szólj majd mikor szándékszol menni előre.
én ilyen gyorsreagálású módon nemtok elindulni, + nekem krakkóig "kell" mennem :-), de zakopaneig mindenképp örülnék ha tudnánk együtt menni. ha mégsem jön össze, akkor megkérhetlek hogy hoznál nekem egy kis sajtot? az oldaltáskában meg is grilleződne :-)
Az nem terv kérdése hanem kedv.....pénteken kigondoljuk szombaton megyünk......egyenlőre van mit csinálni szerencsére, de valamikor biztos lesz...
lengyelországot mikor tervezed?
igen, bocs a keltésért, el is ment a foglalás már csak az kell, hogy visszaigazolják.....
éjszakás voltam, aludtam azé nem bírtam válaszolni egyből remélem az sms odaért.
Sziasztok! Havernak csinájuk a mociját és a következő dolgokra lenne szükségem mivel a keret nem tul magas ezért nem akarom a bontókat hivni hanem gondoltam szép lassan össze szedünk neki ami kell. Kell egy komplet első fejidom (Lámpa, burkolat, belső burkolati elemek valamint plexi) hátso fék pedál. Darabokba is érdekel. vagy ha tudtok valami olyan bontót aki nem aranyárba méri az alkatrészeket az is irjon már lécci! Köszi!
Ja.