Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 felett nem is hallom a szélzajtól.
Nem értelek benneteket! Minek kell bömböltetni azt a motor!
Ha ennyire jó akkor a gerincvédő utáni beruázás ez lesz.
Vagy addigra süket leszek és nem kell.
nagyon jó, vegyél mihamarabb!
nálam már maradandó fülcsöngés van...
a dugó valóban a menetzajokat szűri, de a környezet zajokat, sőt akár a beszédet is meghallod benne.
amikor először használtam, nem nagyon vettem észre, hogy tompítana... utána véletlen mentem egy kört nélküle, és akkor éreztem a különbséget! a sportdobom, mintha légkalapácsot használnának a fülem mellett... a menetszél, mintha 300-zal mennék sisak nélkül. El se hittem, hogy azelőtt ilyen zajban motoroztam. Ijesztő!
Szóval azóta füldugó nélkül egy métert sem.

Persze van, aki szerint ez puhányság...

...KB annyira puhányság, mint csukott szemmel szolizni az UV-csövek bámulása helyett.
Van. Ezt használom egy éve, az első sisakomban szar volt mert kifújta a huzat a mostaniban viszont passzentos. Forgalmazó nagyon korrekt volt amikor a régi sisakkal szenvedtem adtak tanácsot hogyan alakítsam át, hogy jó legyen és ha továbbra is szar akkor meg vissza vették volna.
igyvan. A vezérmütengely fokolása pongyolán az összenyitást jelzi szerintem, fötengelyfordulat szögében kifejezve. És ELfokolni is lehet: siettetés=pörgősség, késés=nyomatékosság, tudtommal, de ilyenre szolgáló ún fokolókereket csak autón láttam, mocin nem...
Hengerek elrendezésénél a hengerszög kifejezést használjuk.Az elékelést a főtengelyre,az elfokolást pedig a vezérműtengelyre.....többnyire(ha jól vagyok felhomályosítva).....
Ezt Sándornak találtam.
Kamionos kedvenceit bedobták a piranák közé.
Indiában vezetnek.
Elmebetegek ott a sofőrök.

http://youtu.be/x_JLtET19vs
Az előző motorom hangjáért sírva könyörgött az SV-s barátom! Alázta nagyon. Pedig az "csak" egy TDM900 volt
Az pálinkánál van.

Amúgy elfokolás nem a főtengely csapszegnél van.
A hengerszög meg a hengerek egymáshoz képesti szöge.
Evidens.
Vagy nem?
És ne kezdj megint keverni......................nem vagy te Piszkos Fred.
hengerek elfokolásának nevezik....
Akkor ezisolyan.Csak nem döntötték annyira előre.
pont 90
Azasszony nehogy megtudja hogy a szomszédon.
Hanem a kirakatban?
és nem fotón :)
még mielőtt valaki lecsapná, LÁTTAM MÁ OLYAT :-)
nemsoká megtudjuk, milyen egy bugyikék melltartó?
SV nek mekora a hengerszöge?
Oké-oké,ezt az olaszok mondják a Ducatira,mert 90°-os és az inkább "L" mint "V"...........mint az SV!
a ducati az L2, nem?
V2 azis.
Pont az.
Viszont az oldalsztener tényleg gáz.
L2-esre gondoltál,ugye?!?
Az sor2
De 1 R1200 GS öreg koromra nekem is tetszene