oktatás: tavaly voltam pályamotoros oktatáson (nem bójakerülgetés!), amit a bregyó, és a fia a kipataki viktor (tavaly bajnok lett 1000-ben) tartott. ha pályán is szeretnél menni akkor nagyon hasznos dolgokat tanítanak (amik hasznosak az életben is), én pl idén is megyek.
1 elmélet, 3 egész napos motorozás (kecskemét gokart pálya, idén elvileg lesz Hring is), 1 lezáró nap (+ az első pályanapon beállítják a futóművet) volt 45 pénz
megmutatják a pályát, a kanyarokat, milyen technikával lehetsz gyorsabb, viktor folyamatosan motorozik mindenki előtt/mögött, és javítja ami nem megfelelő, a többiek pedig kint a pályán nézik, mutogatják, ha egy adott ív, vagy kanyar nem jó. egyszerre max 6 ember, és azért gokartpálya, mert ott át lehet tekinteni az egészet.
aki nem ismeri kecskemétet az olyasmi, mint kakucs, bár sztem annál jobb
két dolog.
1. fém fékcső. nekem már a 2. mocimon van fent x-bike féle színes. ez racingos (fentről jön le 2 külön szál), és emlékeim szerint 24 pénz volt, igaz a fittingek nem színesek, mert nem tetszett.
2. rendszámtartó: nekem a kis sv-n volt olyan, hogy az undertailt cseréltük ki, és arra kellett tenni a rendszámot. nagyon jó megoldás, és ráadásul olcsó is.
Az igaz, de próbáélkozni jobban merek más géppel. MEg szerintem mindegy. A Safety-n 40km/h-nál többel nem nagyon mentünk. Csak 1 feladatnál kellett 2-esbe felváltani. Tulajdonképpen legfőképp azt súlykolják beléd, hogy oda nézz, ahova menni akarsz, szorítsd a tankot a lábaddal, ne kézzel kormányozz, és használd a hátsó féket stabilizálásra és finom sebességszabályozásra.
Utána nekem az SV-vel is más, könyebb.
Persze ezeket saját motorral is lehet, de én nem mertem olyan szűk fordulókat gyakorolni, mint ott.
Arra kecskeméti rendőröst kéne megcsípni jövőre.Egy ezres és saját motorral tanul az ember nem mással.
Elvégre nem honda bukócsöves cuccal megyek mindennap.
Jó dolog a tréning, csak emellett qrva drága. Legalább is amin én voltam.... (Saftey Hungary)
Előnye viszont, hogy adnak motort bazi nagy bukócsövekkel (amivel remekül lehet bójákat döntögetni )
Hát fene tudja..................inkább visszadobom egyet de lehet szarul csinálom.
Igazából már be is van készítve a fém csak lusta voltam felrakni.Útban volt a kipufogó.
Viszont tény és való hogy adagolhatatlan.Ezért sem szeretem.Taposom,taposom semmi.........utána meg már megy is ki a fara.
vitáznék! :-)
előszöris fékcsőcsere ígyis úgyis esedékes időnként, és "ha már", akkor "miért ne".
Másrészt, a hátsóféket azért szerintem illik használni. És nagyon nem mindegy, hogy mennyire tudjuk adagolni a fékerőt (megcsúszás stb).
Nekem van hátul is, és nem bántam meg. Szerintem jobban tudom adagolni.
Hmmmm.A nagyvason kétféle van.A lucas TÜV-ös az lehet drága.
Viszont ami nekem van az az Allegri tipus nikkeles fittingel:
Kell 6db fitting az 6x1700.- 10200,-
11 db tömítőalátét 11x20 220.-
1db dupla áteresztő csavar 1500.- KB annak az árát nem
láttam.
Ha racsingosan két szállal akarod levinni a csövet akkor
átlátszó burkolattl 10cm-enként 400 pénz és KB 2méter kell
így 8000.-
Tehát naggyából 20e pénzből megvan.
Mivel nekem már ilyenből volt 2 méter csövem meg pár fittingem ezért raktam rá a cuccot mert amúgy is kellet az N-es átalakítás miatt és így tényleg jóval 10e alatt volt fékcsövem.
De ezt csak akkor válaszd ha érzel magadban annyi műszaki érzéket hogy össze tudd állítani balesetmentesen.
Ha nem és esetleg a versenycsöves megoldás még TÜV papíros is akkor nem éri meg 5e pénzen variálni.
Ha nem papíros akkor meggondolnám.
Múltkor irtam hogy le akarom cserélni a fékcsöveimet, fémre. Írtad a Nagyvas-as fékcsöveket hogy te olyat vettél.
Azóta nézegettem még, és a képesmotoron van egy hirdetés ahol versenyfékcsöveket gyártanak. Írtam nekik és azt írták hogy van az én SV-mre belőle, előre hátra 25000Ft a szett(tehát ez kompletten van). A Nagyvason 52000Ft-ra jön ki ugyanez.
Megmerjem venni az olcsóbbat? Azt írták hogy japán verseny minőség, teflon belső, rozsdamentes külső, és átlátszó bevonat.
És gondolom nem csavaros fittinges.
Ezeknél a jóképű szlovéneknél ojró van vagy van saját matricapénzük?
1 elmélet, 3 egész napos motorozás (kecskemét gokart pálya, idén elvileg lesz Hring is), 1 lezáró nap (+ az első pályanapon beállítják a futóművet) volt 45 pénz
megmutatják a pályát, a kanyarokat, milyen technikával lehetsz gyorsabb, viktor folyamatosan motorozik mindenki előtt/mögött, és javítja ami nem megfelelő, a többiek pedig kint a pályán nézik, mutogatják, ha egy adott ív, vagy kanyar nem jó. egyszerre max 6 ember, és azért gokartpálya, mert ott át lehet tekinteni az egészet.
aki nem ismeri kecskemétet az olyasmi, mint kakucs, bár sztem annál jobb
1. fém fékcső. nekem már a 2. mocimon van fent x-bike féle színes. ez racingos (fentről jön le 2 külön szál), és emlékeim szerint 24 pénz volt, igaz a fittingek nem színesek, mert nem tetszett.
2. rendszámtartó: nekem a kis sv-n volt olyan, hogy az undertailt cseréltük ki, és arra kellett tenni a rendszámot. nagyon jó megoldás, és ráadásul olcsó is.
Utána nekem az SV-vel is más, könyebb.
Persze ezeket saját motorral is lehet, de én nem mertem olyan szűk fordulókat gyakorolni, mint ott.
Elvégre nem honda bukócsöves cuccal megyek mindennap.
Előnye viszont, hogy adnak motort bazi nagy bukócsövekkel (amivel remekül lehet bójákat döntögetni
Nem mondtam hogy jól csinálom.
A tréning egyébként jó dolog (már annak aki béna, mint én és nem mer kísérletezgetni élesben :) )
Igazából már be is van készítve a fém csak lusta voltam felrakni.Útban volt a kipufogó.
Viszont tény és való hogy adagolhatatlan.Ezért sem szeretem.Taposom,taposom semmi.........utána meg már megy is ki a fara.
előszöris fékcsőcsere ígyis úgyis esedékes időnként, és "ha már", akkor "miért ne".
Másrészt, a hátsóféket azért szerintem illik használni. És nagyon nem mindegy, hogy mennyire tudjuk adagolni a fékerőt (megcsúszás stb).
Nekem van hátul is, és nem bántam meg. Szerintem jobban tudom adagolni.
Ez volt a sarkallatos pont.
Ha nem az lenne nem is kéne.
Ha még nem leszek aggastyán mire meglessz kipróbálhatod.
Viszont ami nekem van az az Allegri tipus nikkeles fittingel:
Kell 6db fitting az 6x1700.- 10200,-
11 db tömítőalátét 11x20 220.-
1db dupla áteresztő csavar 1500.- KB annak az árát nem
láttam.
Ha racsingosan két szállal akarod levinni a csövet akkor
átlátszó burkolattl 10cm-enként 400 pénz és KB 2méter kell
így 8000.-
Tehát naggyából 20e pénzből megvan.
Mivel nekem már ilyenből volt 2 méter csövem meg pár fittingem ezért raktam rá a cuccot mert amúgy is kellet az N-es átalakítás miatt és így tényleg jóval 10e alatt volt fékcsövem.
De ezt csak akkor válaszd ha érzel magadban annyi műszaki érzéket hogy össze tudd állítani balesetmentesen.
Ha nem és esetleg a versenycsöves megoldás még TÜV papíros is akkor nem éri meg 5e pénzen variálni.
Ha nem papíros akkor meggondolnám.
Tokyoracing
köszi!
Múltkor irtam hogy le akarom cserélni a fékcsöveimet, fémre. Írtad a Nagyvas-as fékcsöveket hogy te olyat vettél.
Azóta nézegettem még, és a képesmotoron van egy hirdetés ahol versenyfékcsöveket gyártanak. Írtam nekik és azt írták hogy van az én SV-mre belőle, előre hátra 25000Ft a szett(tehát ez kompletten van). A Nagyvason 52000Ft-ra jön ki ugyanez.
Megmerjem venni az olcsóbbat? Azt írták hogy japán verseny minőség, teflon belső, rozsdamentes külső, és átlátszó bevonat.
És gondolom nem csavaros fittinges.
Köszi a segítséget!