Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20-25 körül van...egy használt vacak nálam is van bár nem tudom jó-e az sv-re mert nem arról lett leszedve de ezeken nem sokat változtattak.... ...
Hol?Mennyi?
valószínűleg..... ........amúgy még egy kis útszakaszt ami állítólag igen jó lett tavaly beiktatunk....
Viszont örülhetsz mert a hátsó tárcsa egész olcsó.
Köszi!Ezt mindenképpen szem előtt fogom tartani!
amikor a betétek összeérnek. Egyéb műszaki jellegű kérdés? :)
Lehet mennék én is, Szentdomonkos is útba esik?
A tank jobb oldalán egy tipikus borulás közben a kapcsoló ütötte horpadás.
Volt nekem is.
Köszi.
A törést azt sejtettem, a borulás jobbra azt miből látod? ( Én sajna "vak" vagyok)
Igazából láttam pár dobozt motorokon amik viccesen dülöngéltek menet közben.....................meg egyszer elhagytam egyet mér robin.
Azóta van ez a mánia.
Asszem mindent túlbiztosítok teherbirásban ...................elég gáz.
Tegnap Egerben voltam és hoztam 15L bort amivel le is próbáltam a konzolodat és az új dobozt....igen jól bírták....
Úgy néz ki.................de zsé hozza a vizet.
Jössz vasárnap?....
Legalább kétszer volt törve.Egyszer nagyobb egy meg borulás jobbra.
Nagyon kevés a Km.Ergo trükköztek vagy idióta használta.KB ennyi jut eszembe.
Sziasztok!

Ha van pár felesleges perce valakinek mondana erről véleményt?!
Előre is köszi!
Na emészt te....................... ..................és viszed magaddal.
Gondolom most.
Egy kis tapasztalat ( ):

A gyári hátsó fékbetétet 18400 km után cseréltem le,2009 novemberében (bár lett volna még benne néhány km.) szinteres Brembóra,amit a következő 12000 km alatt sikerült elkoptatni.A tárcsa vastagsága a 4,5 mm-es határérték alá került,kb. 0,12 mm-rel.

A történethez az is hozzá tartozik,hogy a 2009-es vezetéstechnikai tanfolyam óta sokkal aktívabban használom a hátsó féket,mint azelőtt!

Mikor kellene feltétlenül lecserélnem a tárcsát?!?
Hmmmm..................................gondolom simán van mindkettő 180-asban..........................élfér e......................
nem néztem utána, de szerintem árban ugyanott van.
Árban?
az kb. Corsa III kategória kopásban és teljesítményben is.
ide: link