nekem a Sejcsentó tetszik csak így magyarosan
vagány kis masina.
Viszont ha lenne pénzem és nagy autó kéne vagy Opel Combo Vagy Fiat Dobló mind2 nagyon tetszik és a Dobló atom kényelmes és az 1.9 Diesel megy mint a barom!
Nincs gond....................be van kalkulálva.
A tavalyi saját hülyeség volt.Ahhelyett hogy a gyujtáskapcsolót cseréltem volna mert elkopott az önindítót csesztettem.Persze hogy anak nem volt baja.
A hengerfejet meg már vártam.90e-renkén kinyírom na.
Hát valamiért 4e-ren tartja állandóan az ember akkor valami enged.
Legalábbis ennél.
Aláöltöző!
Akár sícucc aláöltöző akár Decatlonos! A nadrágnál én mindig hordom még 40°C-ban is! nem izzadsz úgy be! Ilyenkor meg simán Quechua alsó és 1 hosszú ujjú póló meg 1 rövid és simán jó az idő :)
nekem lenne helye.. De sosincs nálam kivéve a Horvát túrát!
Kis záporokat meg lehet úszni... Meg ha nagyon rákezd az se gáz max vizes lesz a tököm is nagy kaland
Tavaly áztam el mocskosul Komáromnál! 35 per dekkolás 1 kúton néhány kollégával akik már ott bujkáltak
Ha meg negyven fok van és záport kapok nem izgat majd megszáradok a következő faluban
hátha többet hagynának ott értük, leveszed az árakat és mindenki annyit hagy a cuccokért amennyit gondol....vagy gazdag leszel vagy kurva szegény estére....
Nem kell vinni semmit................bizgatja a fantáziámat a triple szekszárdon.Látni kéne.
De annyira nem fontos.
Nincs píz megvenni.......................csak néznem.
holnap megyek szekszárdra....ha most áthozod gyorsan elviszem amit kell......csak legyen ott 8-ra az ellenfél is pontosan ahová megyek mert csak 10-20 percet maradok ott és megyek tovább...
vagány kis masina.
Viszont ha lenne pénzem és nagy autó kéne vagy Opel Combo Vagy Fiat Dobló mind2 nagyon tetszik és a Dobló atom kényelmes és az 1.9 Diesel megy mint a barom!