Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a Sejcsentó tetszik csak így magyarosan
vagány kis masina.
Viszont ha lenne pénzem és nagy autó kéne vagy Opel Combo Vagy Fiat Dobló mind2 nagyon tetszik és a Dobló atom kényelmes és az 1.9 Diesel megy mint a barom!
Nincs gond....................be van kalkulálva.
A tavalyi saját hülyeség volt.Ahhelyett hogy a gyujtáskapcsolót cseréltem volna mert elkopott az önindítót csesztettem.Persze hogy anak nem volt baja.
A hengerfejet meg már vártam.90e-renkén kinyírom na.
Hát valamiért 4e-ren tartja állandóan az ember akkor valami enged.
Legalábbis ennél.
Háát pedig én is gondolkodtam Fiatban!
De lehet belőled okulva leteszek a dologról
Általában minden februárban döglik meg a kocsi 1 hétre.
Az jó
Na az az egészséges!
Én meg 2-3 fokban.
Meg -2-ben.
Ván ez így!
Én eddig csak dög melegben áztam át!
pont az alácucc ázik.Majd megindulsz és attól fagysz meg..............míg meg nem száradsz.
Aláöltöző!
Akár sícucc aláöltöző akár Decatlonos! A nadrágnál én mindig hordom még 40°C-ban is! nem izzadsz úgy be! Ilyenkor meg simán Quechua alsó és 1 hosszú ujjú póló meg 1 rövid és simán jó az idő :)
A gáz hogy a ruhán simán átfúj a szél.Így meg megfagyok.Esőruha meg azé kell hogy véletlen se essen.
Nemeccerű eset.
nekem lenne helye.. De sosincs nálam kivéve a Horvát túrát!
Kis záporokat meg lehet úszni... Meg ha nagyon rákezd az se gáz max vizes lesz a tököm is nagy kaland
Tavaly áztam el mocskosul Komáromnál! 35 per dekkolás 1 kúton néhány kollégával akik már ott bujkáltak
Ha meg negyven fok van és záport kapok nem izgat majd megszáradok a következő faluban
Mivel speciel foggalmam sincs hova rakjam az esőruhát így igyekszem egy időjós képességet kifejleszteni.
Pedig a hirtelen jött zápor a tuti
Szaporodnak a motorosok a fák alatt mint a gomba

Valahogy mindíg kifogom hogy nemmegyek esőben.
ugyanmár pfff...az eső JÓ :)szeretni kell, főleg a májusit, aranyat ér!

szóval tessék csak esőben motorozni
Hát....................így sem vagyok kurvagzdag.
Még lógok a havi bérleti díjjal.
hátha többet hagynának ott értük, leveszed az árakat és mindenki annyit hagy a cuccokért amennyit gondol....vagy gazdag leszel vagy kurva szegény estére....
Abban nekem mi a jó?
Pláne hogy a ma leelőlegezett 470e-res szekrénysort fizetik.
Legyen holnap becsületkasszás a bolt......
Holnap egyedülözök.Nincs egy kolléga...................szabadnapos.
Akkor meg gyere velem...megnézzük....
Nem kell vinni semmit................bizgatja a fantáziámat a triple szekszárdon.Látni kéne.
De annyira nem fontos.
Nincs píz megvenni.......................csak néznem.
holnap megyek szekszárdra....ha most áthozod gyorsan elviszem amit kell......csak legyen ott 8-ra az ellenfél is pontosan ahová megyek mert csak 10-20 percet maradok ott és megyek tovább...
Én szekszárd irányába ...................de mehetek északnak is.
Nem sürgős arrafelé mennem.
Vasárnap?.......ha nem lesz mit csinálnom mennék északra......hm? ....és persze más is akinek kedve van...ha nem esik...