Basszus! 11cm-es szikenyom van a seggemen! Kétlem hogy begyógyulna pünkösdre...
Na de most van időm gumik után olvasni. Elhatároztam, h Pirelli Diablo corsa III-at veszek és mikor elmentem megvenni persze leebszéltek róla és azt mondták BT 023-at kell venni, az a legjobb, a másik meg Pilot Road 2-t mond ugye.... Kinek higgyek? Senkinek?
Ma sikeresen elszakadt a kuplung bowdenom. Pont ma volt szervizbe mondták h azt lassan esedékes lenne cserélni. Hát most már valóban esedékes.. Szerencsére haza tudtam jönni megállás nélkül 2 esben..
Keresgéltem neten de semmit nem találtam.. Hol és mennyiért lehetne kapni?
Valamikor menni kéne.......csak úgy elindulni vagy foglalni?......mondjuk ha nem vagyunk sokan nem kell foglalni, szerintem nyáron mindenhol van szállás arrafelé...
Ha eső akkor hagyom a francba.......már kinőttem abból, hogy csak azért, hogy megmutassam milyen fasza gyerek vagyok ázzak egész nap a motoron.... ....
Most egész hétvégére esőt keddig talán............szlovén a fene tudja elvileg jó de még messze van.
Most leszálkásítottam a gépet úgyhogy ha vasárnap eső lesz hátizsákkal kéne vinnem az esőruhát.
Már ha a kopást nézzük.
Na de most van időm gumik után olvasni. Elhatároztam, h Pirelli Diablo corsa III-at veszek és mikor elmentem megvenni persze leebszéltek róla és azt mondták BT 023-at kell venni, az a legjobb, a másik meg Pilot Road 2-t mond ugye....
Ma sikeresen elszakadt a kuplung bowdenom. Pont ma volt szervizbe mondták h azt lassan esedékes lenne cserélni. Hát most már valóban esedékes.. Szerencsére haza tudtam jönni megállás nélkül 2 esben..
Keresgéltem neten de semmit nem találtam.. Hol és mennyiért lehetne kapni?
De max nemmegyek sehova ha esik.Vasárnap reggel kidugom az orrom oszt edöntöm.
Most leszálkásítottam a gépet úgyhogy ha vasárnap eső lesz hátizsákkal kéne vinnem az esőruhát.