Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiírtam ide: link aki akar jöjjön...
Mizu?
nálam 10E-t azért futott.
Akkor talán a pilot power 2ct-s verzió lehetne jó kompromisszum.
fr mintha 12 körül ment volna vele...
mintha a roadattack nem sportgumi lenne
Conti ródattak 2 havernak elkopott 5500km alatt szinte nullára! És sport teljesítményt messzemenőkig nem nyújtott vele
contit már nem lehet olcsón kapni, vagy annyira szar?
a pirelli sztem nem jobb annyival, mint amennyivel drágább...
Túrára jobb a road2 és a 023.Minden másra a pirelli.
Már ha a kopást nézzük.
Basszus! 11cm-es szikenyom van a seggemen! Kétlem hogy begyógyulna pünkösdre...
Na de most van időm gumik után olvasni. Elhatároztam, h Pirelli Diablo corsa III-at veszek és mikor elmentem megvenni persze leebszéltek róla és azt mondták BT 023-at kell venni, az a legjobb, a másik meg Pilot Road 2-t mond ugye.... Kinek higgyek? Senkinek?
biker world vagy bowdenes csereli a belsejet.
Üdv

Ma sikeresen elszakadt a kuplung bowdenom. Pont ma volt szervizbe mondták h azt lassan esedékes lenne cserélni. Hát most már valóban esedékes.. Szerencsére haza tudtam jönni megállás nélkül 2 esben..

Keresgéltem neten de semmit nem találtam.. Hol és mennyiért lehetne kapni?
Nem tünik rossznak.
mi foglalás nélkül mentünk nyáron, és volt szuper szállás.
Valamikor menni kéne.......csak úgy elindulni vagy foglalni?......mondjuk ha nem vagyunk sokan nem kell foglalni, szerintem nyáron mindenhol van szállás arrafelé...
Azjó.Pénz nálam.Benzinre még nem de max eltávozok fizetés nélkül.
A szállás elvileg visszaigazolva és nem kértek előleget.....illetve még lehet, hogy kérnek, de egyenlőre nem...
ha nem esik akkor mehetünk...
Én még nem........................bár a 180-as gumiig nem jutok már el.
De max nemmegyek sehova ha esik.Vasárnap reggel kidugom az orrom oszt edöntöm.
Ha eső akkor hagyom a francba.......már kinőttem abból, hogy csak azért, hogy megmutassam milyen fasza gyerek vagyok ázzak egész nap a motoron.... ....
Most egész hétvégére esőt keddig talán............szlovén a fene tudja elvileg jó de még messze van.
Most leszálkásítottam a gépet úgyhogy ha vasárnap eső lesz hátizsákkal kéne vinnem az esőruhát.
Ez nem a szlovén útra vonatkozik!... ......tényleg, milyen időt jósolnak?.....