Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha találsz valami rabszolgát arra 2 hétre melózni amíg odavagy mehetünk.
Ha sikerül pénzhez jutni tervezek téli tekerést.
Az lenne a slusszpoén a szezonra.
Kicsit idegesítő a dolog basszus Új láncszett, új gumik... nyílt seb a seggemen. Menjünk 1 vagy 2 hétre ráááá NAAAAA Meghívok mindenkit egy fagyira
Hajjaj....................az az osztrák szerpentin faja..................egy BMW-st megelőztem ott.
Igaz állt.
Grrrrrr
Alpok ez.............csak a szállás bledben van.
Kb ma tudok először a 2 hete történt műtétem után gép elé ülni 1 percnél huzamosabban. De ezek szerint változott valami mert Pünkösdkor nem Alpokba mentünk volna? Én ebknt. mennék de ide is, de köv. hétvégére szerintem nem leszek még ülőképes
De jobban érdekel az Alpok-os dolog. Végleg elmarad vagy csúszik vagy már meg is volt?
Előre Sport Attack hátulra Road Attack (continental)
NAgyon szépen köszönöm a segítséget fiúk !Hálás köszönet!
És megvan!
Na így?
Na nem megy föl
Ehun van-e
Melyik menüpont alatt találom meg?
Ha netán valaki véletlenül rábukkanna az küldje el nekem legyen olyan szíves!

email címem:
zsupekbali@freemail.hu

Üdv.:KisZsupi
Annyiféle van, mint égen a csillag! Nekem Motrix van, az jó nagy, a Valtermoto kicsit kisebb. Még anno az svmedia fórumon láttam egy rajzot pontos méretekkel, stb. Keress rá!
Svmedián egy srác felrakott egy profi méretes cuccot.
Szevasztok!

KÉrdezni akarok tőletek mint Suzuki sv társak!

Valaki megtudja nekem mondani, hogy mik a méreteik a bukógombáknak?
A pünkösdi szlovén túrára felszabadult egy hely, az egyik lány nem jön betegség következtében így ha valakit érdekel 1 üres szállás még van......először itt írom ki mert jelentkező van csak olyan akit nem ismerek és ha lehet első körben ismerősök jöjjenek......
Pedig egyre népszerűbb a gombahhhhhhhh.
a mai élelmiszerjárvány mellett nem kell gomba...
(nem az enyém lesz, és ez a rule)
A gombászott mért nem jó?
nem mondtam, hogy előre kell, és mielőtt valaki megjegyezné, nem is a gixxerre kell :P
120-as...............160-as első max a frédi-béniben.
amennyiben 160/60-as akkor jöhet :)
Akkor egy elsőm korrekt állapotban van oszt slussz.