Tényleg örülök, hogy ilyen sokan próbáltatok segíteni! nemhiába ez az oldal sem a régi már! A motorosok összefogásáról meg nem is beszélve! Még egyszer köszi!
Corvinusra járok.. viszont van egy rakás orvosira járó haverom, és sokat szoktam a Pulzusban lenni, ha időm engedi.. és ahhoz ugye ott kell elhajtani. Meg szoktam a városban császkálni elég sokat, és egy ezres SV-t nem nehéz kiszúrni.
viszont Redy-nél is egyszer jártam, akkor is báttyámmal , ha jól emléxem, tán azt mondta h jobb, ha vele megyek oda, meg tán mert nem nagyon szereti az "idegeneket,ismeretleneket" :D
Viszont amikor gáz volt a motorommal, nagyon korrekt volt... este elvittem, másnap kora délután már készen is volt...
viszont ennek az oldaldoboztartója, foggalmam sincs, és elképzelésem sem sajnos, hogy hogy állhat össze a motoron, és hogy erre hogy menne fel a doboz... gondolom erre kell a platni, viszont a hátsó tartóhoz, nem...
ohh igen. :D
gondolkodtam... igen, voltam már nálla kipuff ügyben is :D, csak az utca neve nem rémlett, azért nem tudtam kiről van szó :D de már tudom :D
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki nekem segíteni táskakonzol és táskákkal kapcsolatban.... ezeket valahogy össze lehet e hozni ?
Így gondoltam ki, hogy ezt a 2-t... együtt össze lehet-e hozni...
Viszont amikor gáz volt a motorommal, nagyon korrekt volt... este elvittem, másnap kora délután már készen is volt...
Nem te szoktál a Gödör étterem előtt parkolni, meglehetős rendszerességgel?
Esetleg valaki ehhez menő, passzoló dobozt, nem tud véletlen ?
gondolkodtam... igen, voltam már nálla kipuff ügyben is :D, csak az utca neve nem rémlett, azért nem tudtam kiről van szó :D de már tudom :D
mert?
Ami nekem van fent doboz és konzol, az egy transalpról jött. Tök gyáriasra megcsinálta, pedig nem igazán passzolt először a motoromhoz.
Fél Szeged hozzá jár am, nem véletlen
Givi Elegant
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki nekem segíteni táskakonzol és táskákkal kapcsolatban.... ezeket valahogy össze lehet e hozni ?
Így gondoltam ki, hogy ezt a 2-t... együtt össze lehet-e hozni...