Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja...rendszert dobokkal együtt lehet kapni....esetleg egy törött dobost találni......
gyakorlatilag sehol.vagy csinaltatsz vagy a gyarit alakittatod at,en is igy csinaltam,komplett bontottat.
mit kéne segíteni?....aki nem tudja nem ír semmit, nyilván nem látta olyan aki tudna ilyet eladót......guglit próbáltad már?....
Tényleg örülök, hogy ilyen sokan próbáltatok segíteni! nemhiába ez az oldal sem a régi már! A motorosok összefogásáról meg nem is beszélve! Még egyszer köszi!
egyébként drágán dolgozik ?
kora reggel természetesen
hja értem... holnap is megyek reggel 6ra dolgozni, meg szerdán is... én nyitok... megyek kávéztatni... hátha lesz 1-1, néhány betérő vendég is
Corvinusra járok.. viszont van egy rakás orvosira járó haverom, és sokat szoktam a Pulzusban lenni, ha időm engedi.. és ahhoz ugye ott kell elhajtani. Meg szoktam a városban császkálni elég sokat, és egy ezres SV-t nem nehéz kiszúrni.
szoktál arrafele járni ? vagy arra dolgozol Te is ?
viszont Redy-nél is egyszer jártam, akkor is báttyámmal , ha jól emléxem, tán azt mondta h jobb, ha vele megyek oda, meg tán mert nem nagyon szereti az "idegeneket,ismeretleneket" :D

Viszont amikor gáz volt a motorommal, nagyon korrekt volt... este elvittem, másnap kora délután már készen is volt...
De igen, ott dolgozom
viszont ennek az oldaldoboztartója, foggalmam sincs, és elképzelésem sem sajnos, hogy hogy állhat össze a motoron, és hogy erre hogy menne fel a doboz... gondolom erre kell a platni, viszont a hátsó tartóhoz, nem...
még egy kérdésem azért van nekem is

Nem te szoktál a Gödör étterem előtt parkolni, meglehetős rendszerességgel?
jolwan-jolwan azért köszi a segítséget !

Esetleg valaki ehhez menő, passzoló dobozt, nem tud véletlen ?
ohh igen. :D
gondolkodtam... igen, voltam már nálla kipuff ügyben is :D, csak az utca neve nem rémlett, azért nem tudtam kiről van szó :D de már tudom :D

mert?
uhh, várcsak, most esett le... Redy-re gondolsz ? :D
Motorszerelő. Redenczki A. Gerle utca 27. 0620 9863 087

Ami nekem van fent doboz és konzol, az egy transalpról jött. Tök gyáriasra megcsinálta, pedig nem igazán passzolt először a motoromhoz.

Fél Szeged hozzá jár am, nem véletlen
Szerintem hegeszt és fúr-farag.
éss őő milyen Attilát kell keresnem, Gerle uccába hány szám alatt ? és ő mivel foglalkozik ?
Inkább a másik.
vagy pedig ez érné-e meg.. .csak nem tudom hogy ezt fel lehet-e szerelni az SV-re...

Givi Elegant
Menj el az Attilához a gerle utcába szegeden, megcsinálni meg tudja.. az árát meg kérdezd meg előtte
ugy volt irva hogy 650-1000... nemtudom h a sima 1000 és az S-es között van-e valami külömbség... ez igy kijönne 24.000ből... +kellenének dobozok...
Jóestét Mindenkinek !

Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e valaki nekem segíteni táskakonzol és táskákkal kapcsolatban.... ezeket valahogy össze lehet e hozni ?
Így gondoltam ki, hogy ezt a 2-t... együtt össze lehet-e hozni...