Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egy kicsit sokba lenne.Nem a bezinköltségen kéne törpölni az a lófitty.
Gumi,pályadíj,fetrenbergerköltség.
Nem kis píz.Abból kijön 2-3 jó kis túra.És mivel lemaradásban vagyok látnivalóban inkább összekötöm a kellemest a még kellemessel.
látványra persze hogy minden jobb mint a pályázás, v. a magyar utak... tény és való...
Vagy épp ezernyi más helyen is. Ha meg messzebb történik, akkor meg megoldjuk ott. Ha mindenen aggódnék, nem mennék ki a faluból se, az a biztos.. sőt.. mi van ha Bábadűlőn ér baj? Kéne vagy 3 kilométer tolni hazáig
áh... ha énis csak 15 percre laknék akár H, akár E, akár P-ringtől esetleg Kakucstól, én oda költeném az üzemanyagom és az időm...
na igen... 1000 km max míg elmennek Érted, meg max még 1000 amig visszahoznak... 2000kmből már kinntvagy Németbe is pl :D
Há azt ne mond hogy kicsiny hazánk nagy lenne?
Én simán rászánnám azt az időt........................bár.............hmmmmmm...............KB 15 percre lakom a h.ringtől de sosem voltam ott. .................látványosabb az alpok......................és simán lehet akár napi 5-600 Km-t is birni.
mennyire is van? 130 km? nincs az olyan messze. Én ugy vagyok vele csak 1000 kilométernél közelebb legyen a gond, ha már jönnie kell.. addig eljön értem bárki, annyira azért szeretnek
igen, éppen nemrég Laczkó Balázs hívott pályázi Aradra... csak nemtudom, gázlenne ha ott a "messzitávlatba" a pályán beütne a ménykü és valami lenne a mocival...
az a baj h Hring kicsit messze van innen a Sun City-től...és mire felérnék motorral majdnem 1 tank, mig ottlennék 1 tank, mire hazajönnék 1 tank... meg a sejhajom is kék zöld lenne
Ténylegesen nagy motorokkal Szegedről Aradra szoktak járni sűrűn pályázni
mondjuk egyébként tényleg kifejezetten sok a műanyag a műszerfal körül rakhattak volna be valami jobb információs kijelzőt...
De de speciel Zombie egész jól ment vele.Úgyhogy simán próbáld ki...............én még kakucson is belegabalyodtam a 650-el a kanyarokba mint kismacska a gombolyagba.Pár kör és asse tudtam fenn van a lenn és jobbra van a balra.
Nos kérem én megvagyok a köridőmérő nélkül................az óra hasznos de első pillanatban láttam amikor lett műszerfalam.
Kecskeméti pályázáshoz nem volna kicsit nagy a motor vajon ? ha jó idő lesz vmikor, ami nem most van sajnos, akkor lehet elgurulnék tekeregni egyet a pályán...
háttő.... mondjuk fogalmazhattak volna kicsit érhetőbben is, de lehet h az a baj h már késő van kicsit, éshát nem ugy tudok néhány dolgot értelmezni ahogy kellene...
Hühh...............normális fék meg futómű nuku, köridőmérő meg van aszitted?
" A rombusz két oldalán kaptak helyet az index, és a kisebb visszajelző lámpák, míg az LCD kijelző a sebességen kívül informál a megtett kilométerek számáról, a hűtővíz hőmérsékletéről, és itt van a napi számláló és az időmérő óra is..."

nemb*szol fel h itt az "időmérő órára" csak a sima kis órát értette..
oké megkeresem. köszi.
Svmedián fenn van a service manual.
Háááát.................én valami komolyabbra számítottam................az óra............hátt ott van a bal sarokban.
Óra. Nem? 22:14 ?
hali tudja valaki mennyi olaj kell 650-es sv-nek az elő telószáraiba és hogy mi a szimering mérete?
Időmérő?
Jóestét

Nem is tudtam, lehet mert noob vagyok , de most olvastam teszteken, h van időmérő is a motoron ? azt hogy tudom megnézni
Szerintem pihengess mert már minden szöveg összefolyik.