Sziasztok eladó egy pár gumim!
Új Dunlop Sportmax D207 (180/55R17)-D208 (120/70R17)
Új Pirelli Dragon (120/70R17)
Pirelli Dragon (180/55R17)
Pár km-t futott Dunlop D218 (180/55R17)
Videó nem ér sokat de így hallva semmi gond nincs vele.
Ennél halkabbért is 100euró/ alkalom jár kinn..............lassan itthon is.
Én halkító betétet raktam bele,nem egyszerű ment volt.
Nekem csak a leömlő az ami kell, mert a dobom az nyitott. A hangjával nem vok elégedett. Lehet azért mert a csőben is végig hangelnyelő van, vagy az átmérője nem optimális?
Jellemzően hegesztéssel.Egy GSXR600 ról bugászott használt RS-3 lett rárakva.4 csavaros tehát kellett egy összekötőcső amire ráhegesztettek egy TL 1000 talprészét.Mindezt 15e-ért+a bontott komplett SV dob a csősalátával együtt ami rácsatlakozik a hengerből kiálló két csőre.
Ha érdekel nekem van egy ilyen dobom itthon ha kell.
A komplett 11-es jelű cucc a dobbal együtt.
Tsanyi! Megvettem ma a gumikat (végül első-hátsó lett), hatalmas! teljesen más lett a motor, az elsőkereket mintha az asztfalhoz ragasztották volna. köszönöm a tippet!
Hello mindenki,
Jo regen jartam erre, kulfoldon voltam ceges ugyben es mar reg elvesztettem itt a fonalat. Sajnos a punkosdi turara sem tudok menni, mert megint elutazom akkor. Remelem meg lesz valami alkalom a nyaron egy gurulasra . Utobbi 1 honapban 100km-et sikerult mennem az SV-vel
Addig is itt egy hasznos oldal szlovén útinformációkkal: link
Én ezen néztem, hogy a hágók nyitva vannak-e már (pl. látszik, hogy a Mangart még zárva van, a Vrsic-et meg időszakosan lezárják TV reklám forgatás miatt)
Én is vérig sértődtem
Kéretlenül is próbálok segíteni és senki nem borult virtuálisan térdre hálálkodva, hogy nehezen megszerzett tapasztalataimat megosztom mindenkivel.
Nem jött se egy sem pedig egy sem...
hehe
Miért írod, hogy nem a régi már az oldal?.....régen mi volt?....és mit jelent a régen, mikor? 1-2-3-4-5-6-7-8-9 éve?......ha akkor kérdezett valaki azonnal 1000 válasz volt?......azért érdekes letámadni egy fórumot mert nem ugrottak azonnal válaszolni......
Új Dunlop Sportmax D207 (180/55R17)-D208 (120/70R17)
Új Pirelli Dragon (120/70R17)
Pirelli Dragon (180/55R17)
Pár km-t futott Dunlop D218 (180/55R17)
Ennél halkabbért is 100euró/ alkalom jár kinn..............lassan itthon is.
Én halkító betétet raktam bele,nem egyszerű ment volt.
Ha érdekel nekem van egy ilyen dobom itthon ha kell.
A komplett 11-es jelű cucc a dobbal együtt.
Jo regen jartam erre, kulfoldon voltam ceges ugyben es mar reg elvesztettem itt a fonalat. Sajnos a punkosdi turara sem tudok menni, mert megint elutazom akkor. Remelem meg lesz valami alkalom a nyaron egy gurulasra
Addig is itt egy hasznos oldal szlovén útinformációkkal: link
Én ezen néztem, hogy a hágók nyitva vannak-e már (pl. látszik, hogy a Mangart még zárva van, a Vrsic-et meg időszakosan lezárják TV reklám forgatás miatt)
Kéretlenül is próbálok segíteni és senki nem borult virtuálisan térdre hálálkodva, hogy nehezen megszerzett tapasztalataimat megosztom mindenkivel.
Nem jött se egy
hehe