Nemgond..................kár hogy 925 klikkmél tartok a H.autón oszt még csak egy telefon sincs.5 olcsóbb van a 2006-os szériától benn abból két törött vagy töröttbúl összepofozott egy külföldi import egy erstés visszavett hányadék és egy tudja fene csak kellhet a pénz mert nagyon olcsó cucc van.
Zényleg döglődik vagy már döglött a piac ha ennyire nincs kapás hogy 700-éer sem viszik el a töröttet.
utànna nèztem,elvileg nincs hiba,csak akkor nem tudom,hogy mièrt torpan meg egy kicsit ha ràhuzok egy kovèret,de lehet,hogy gyergyàt is kellene cserèlnem,lehet az a baj,mert 25000 km van benne ès mèg a gyàri van benne!koszi az infokat!
1-2 nem volt tökéletes,de azokat rögtön töröltem amikor monitoron is megláttam,de nem bántam meg hogy megvettem ezt a telefont
...már csak a navigációt kellene beröffenteni,csak messze van Gödöllö
Itt vannak képek egy régebbi buliról: link és itt a túrakiírás, még van 1 ház szabadon, sátor korlátlanul: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4287&session_id=
2500 a listaára és cserénként mert az olajjal együtt távozik......a lényege, hogy nem egy sűrű trutymó amitől a viszkozitás erősen változik hanem egy grafitos cucc ami könnyebb járást eredményez.....mondani sem kell, hogy magyar találmány és lehetett itthon is kapni a 80-as években, de ugye valamiért a németeknél sikeres volt....
bár navigáció hiányában lehet hogy eltévednék
...visszafelé már könnyen menne
Zényleg döglődik vagy már döglött a piac ha ennyire nincs kapás hogy 700-éer sem viszik el a töröttet.
...már csak a navigációt kellene beröffenteni,csak messze van Gödöllö
SVLaller!Megnèztem amit mutattàl,ès ilyet ir _c00
ez akkor mit jelent,koszi a segitsèget!