Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülj, hogy Neked csak ez az egy van....nekem állandóan...
...mire a hó leesik csak eljutok abba messzi városba
bár navigáció hiányában lehet hogy eltévednék
...visszafelé már könnyen menne
Nemgond..................kár hogy 925 klikkmél tartok a H.autón oszt még csak egy telefon sincs.5 olcsóbb van a 2006-os szériától benn abból két törött vagy töröttbúl összepofozott egy külföldi import egy erstés visszavett hányadék és egy tudja fene csak kellhet a pénz mert nagyon olcsó cucc van.
Zényleg döglődik vagy már döglött a piac ha ennyire nincs kapás hogy 700-éer sem viszik el a töröttet.
ez ilyen bele ugatós napom úgy látszik.
Azt mindíg de most gyertyára gondoltam.
én is minden olaj cserekor cserélem a szűrőt is.Nem azon 1500-on múlik a boldogság.
pedig a tps ilyet is szokott csinálni..,de Te tudod...
Olajszintet azért nézted ugye?650-esnél a gépkönyv 12e-ret ír.2x 1500 pénzt azért megér nem?
utànna nèztem,elvileg nincs hiba,csak akkor nem tudom,hogy mièrt torpan meg egy kicsit ha ràhuzok egy kovèret,de lehet,hogy gyergyàt is kellene cserèlnem,lehet az a baj,mert 25000 km van benne ès mèg a gyàri van benne!koszi az infokat!
Profin fel van lógatva vállfára.................még felhasználom téli reklámkelléknek.
na meg hozzá kéne jutni a bürgebűrhoz Dzsordzs Klúnikám...
TPS-en állítani kell.....ez lehet gond..
1-2 nem volt tökéletes,de azokat rögtön töröltem amikor monitoron is megláttam,de nem bántam meg hogy megvettem ezt a telefont
...már csak a navigációt kellene beröffenteni,csak messze van Gödöllö
Sziasztok!
SVLaller!Megnèztem amit mutattàl,ès ilyet ir _c00
ez akkor mit jelent,koszi a segitsèget!
Némelyik kép mind jó lett!
ja, 15 péntek meló után oda és vasárnap haza, de mindenki akkor jön amikor tud és ráér, ha szombat délután akkor szombat délután.....
Itt vannak képek egy régebbi buliról: link és itt a túrakiírás, még van 1 ház szabadon, sátor korlátlanul: http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4287&session_id=
Juli 15 környéke.
Nézd el nekem, h tudatlan vagyok , és mikor lenne ez , már ha van már konkrét időpont
Kaptál mailt.
Ósztriát a Kopasz tervez Szotyiékkal.................mennék oda én is de arra nem lesz píz. Meg idő..............meg mittomén.
2500 a listaára és cserénként mert az olajjal együtt távozik......a lényege, hogy nem egy sűrű trutymó amitől a viszkozitás erősen változik hanem egy grafitos cucc ami könnyebb járást eredményez.....mondani sem kell, hogy magyar találmány és lehetett itthon is kapni a 80-as években, de ugye valamiért a németeknél sikeres volt....
Mennyi az annyi, és mennyi kell bele? Akkor gondolom olajcseréknél nem árt a szert pótolni.