Én 2007-ben voltam Rovinjban a GS500-zal. (Kb. egy távolság Trieszttel). Csak Karlovacig mentünk autópályán, utána ahegyek között kanyarogtunk. Simán megvolt 1 nap alatt. Ráadásul hazafelé orkán szél és monszun szerű esőben jöttünk (szokás szerint)
Ok én is csináltam már majdnem 1600 km-es túrát két nap alatt (dolomitok oda vissza) de nem igazán tett jót a hátsómnak haza fele már nagyon szenvedtem, + többen megyünk tehát számolni kell azzal is, hogy többször kell megállni így meg hajtós lenne.
Trieszt sincs sokkal közelebb, onnan is húzós egyben hazajönni szerintem. Velencét hogy tervezitek megnézni? Otthagyjátok valahol a felmálházott vasat és full szerkóban bejárjátok a várost? Nem törvényszerű, hogy mindíg a Te motorod rohadjon le, bárkivel előfordulhat A dátum akkor aug 10? Ki megy eddig?
A kolléga kemény fából van faragva nekem nem bírja ennyire a hátam mert öreg vok, vagy csak egy rinya gép
Bár mocskos mód tetszik, teszt napon nagyon élveztem
utolsó napra nem akartam 800km-es haza utat rakni így szétbontottam úgy, hogy triesztben aludnánk egyet. ha nem érdekel velence mehetsz (vagy mehettek ha más se akar) más fele is addig amíg nézelődünk és triesztben találkozunk vagy akár egyből haza ahogy neked szimpi. Telefonon majd tartjuk a kapcsolatot ha megint megállna alattam a vas mert veletek úgyse szokott gond lenni
tananyag leszel
Én 2007-ben voltam Rovinjban a GS500-zal. (Kb. egy távolság Trieszttel). Csak Karlovacig mentünk autópályán, utána ahegyek között kanyarogtunk. Simán megvolt 1 nap alatt. Ráadásul hazafelé orkán szél és monszun szerű esőben jöttünk (szokás szerint)
narancs viktatúra van
idén tovább feszítem a húrt: Bp-Montenegro (hegyeken át kb. 800-900km), 14 óra alatt...2 személlye, mint a billencs Zil megrakva...
1. napra Iselsbergbe tudok szállást onnantól kezdve viszont sátrazós lesz sztem.
Bár mocskos mód tetszik, teszt napon nagyon élveztem
Bár sok rajta a drága idom.................Kerss egy műgyantás pályacuccot.