Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából N-es verziót szeretnék...
Az jó......nemsokára kiírom így, hogy először ismerősöknek legyen ház össze kell jönni.....egy háznak(ahogy már írtam) 4000/nap az ára és négyszemélyes, de persze egyedül is ki lehet venni, igazából még úgy sem drága és minden van benne bár a kempingnek a fürdő/wc együttese egész jó és egy hatalmas kazán adja a melegvizet ami nem nagyon fogy ki így mi oda jártunk fürdeni........
Hát mivel áll a piac így szerintem meg lesz még.
Én elfogadnék egy supermotyót játszani... Az én SV-mbe beszámolom, a kékbe
Most látom a hirdetésed... Érdekelne, csak egy bibi van, még megvan a régi masina...
Szia!

Küldenél a mail címemre pár adatot, képet, árat róla? köszi
Én jövök!
okos fiu 5 pötty
Majd ősszel ha nem távozik önszántából a sövö akkor lehet ilyesmi lesz a megoldás.
amekkora pangas van naluk kezdheted ugy is a koszones helyett, hogy mennyit engednek a felébol.
OFF: de nagybandit sajna nem volt bennt, mert nekem meg arra faj a fogam.
Végülis megnézni majd megnézhetem.
Amúgy kicsi.De pont az a jó.Nem egy 1,2-es bandit.
KB mint az SV.
ahh, ezt nem tudtam.
de egyebkent nemrossz vas, eloben nagyobb, mint amekkoranak a kepek alapjan gondoltam.
Tudom...........ha jól emlékszem ez egy régi tesztmotor.Kell a fenének olyan amit újságírók rúgtak két három évig.
ma voltam full gas-nal,van ott egy elegge felextrazott triple r, jol nez ki.:) sajna elkerik az árát is.
Venném a triumph-ot ha viszik a gépet.Még nem viszik.Sajnos.

Nakedból a második legollcsóób.
Július 15-16-17 lenne az első idei Arlói történet......mi mindenképp megyünk és ki is írom a motorozz-ra csak várok még egy kicsit, hogy aki házban akar innen aludni akkor majd egyszerre annyit foglalok le, persze sátorban korlátlanul lehet eldőlni.......szombatra nézek valami szlovák utat......a lányok kocsival jönnek így bográcsot viszünk.......bár az max 12 embernek elég, de nyárs van bőven...
akkor érdekel, veszed a triumphot? v miért adod el? hátsó neked lett defektes ?
Annál többet is....megéri...
Hát mélységet otthon tudok mérni de nagyon sok.KB 7-8e lehet benne.Elmegy még minimum 15e-ret.
mennyi van benne? illetve mennyi a profil mélység?
Pr2-ből van egy egész csinos elsőm.Egy 10esétr tied.
lehet nézek vmi pr2-t vagy pp-t, én vagyok ennyire smucig h sajnálom ledobni a gépről a még mindig alig kopott dunlopot
Jó a 180as is. Igaz nekem misleny van hátul de nekem így jobban tetszik mint előzővel.
SV-vel már nem akarok változtatgatni.Most visszakerül minden gyári cucc.Lejjebveszem az árát és reménykedem.
és felteheted nyugodtan a 180-ast is.....előző héten agy 650-es banditra és egy kis sv-re tettünk fel(adtam szart próbára) és igen meg voltak vele elégedve és már vettek is újat......adok Neked is dobd fel és ha jó ezután tedd fel azt ha nem akkor csak a szerelés árát veszted....