Az jó......nemsokára kiírom így, hogy először ismerősöknek legyen ház össze kell jönni.....egy háznak(ahogy már írtam) 4000/nap az ára és négyszemélyes, de persze egyedül is ki lehet venni, igazából még úgy sem drága és minden van benne bár a kempingnek a fürdő/wc együttese egész jó és egy hatalmas kazán adja a melegvizet ami nem nagyon fogy ki így mi oda jártunk fürdeni........
amekkora pangas van naluk kezdheted ugy is a koszones helyett, hogy mennyit engednek a felébol.
OFF: de nagybandit sajna nem volt bennt, mert nekem meg arra faj a fogam.
Július 15-16-17 lenne az első idei Arlói történet......mi mindenképp megyünk és ki is írom a motorozz-ra csak várok még egy kicsit, hogy aki házban akar innen aludni akkor majd egyszerre annyit foglalok le, persze sátorban korlátlanul lehet eldőlni.......szombatra nézek valami szlovák utat......a lányok kocsival jönnek így bográcsot viszünk.......bár az max 12 embernek elég, de nyárs van bőven...
és felteheted nyugodtan a 180-ast is.....előző héten agy 650-es banditra és egy kis sv-re tettünk fel(adtam szart próbára) és igen meg voltak vele elégedve és már vettek is újat......adok Neked is dobd fel és ha jó ezután tedd fel azt ha nem akkor csak a szerelés árát veszted....
Küldenél a mail címemre pár adatot, képet, árat róla? köszi
OFF: de nagybandit sajna nem volt bennt, mert nekem meg arra faj a fogam.
Amúgy kicsi.De pont az a jó.Nem egy 1,2-es bandit.
KB mint az SV.
de egyebkent nemrossz vas, eloben nagyobb, mint amekkoranak a kepek alapjan gondoltam.
Nakedból a második legollcsóób.