Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az már minimum 190 szerintem.
Áh a s1000rr 180-as nem?
úgy tudom nincs 160-as, de PP2CT van az is jó.
És azt hogy mérik?Nameg van 160-asban is?
Vagy csak 180-as és vehetek motort is hozzá?
Lallernek Corsa 3 van, ami kb. PP2CT szint, a gyárinál alacsonyabb nyomásnál nem csúszik és pályára is alkalmas.
Szotryinak bevált a sima conti road is..............bár szerintem ő D220-on is hasítana.
Amúgy elvileg egy Mez M3,Pilot power,Pirelli................őőőőőő valami corsa tudja a fene Laller féle az jó szokik lenni vagy a raceattack.
Esetleg ha píz van a PR3.Dunlop sporsmart.
talán a 21 is kétkomponensű, internyet azt írja
köszi! csúszósom már van most tapadóst szeretnék
Akkor már a 23-at vedd, nekem is az van. Az legalább 2 komponensű és Pilot Road rivális
Jobbak.Van eladó gépem.Sajnos nem beszámítós.Bár olcsóbb mint a kiírás.Visszaalakítottam gyárira.
Érdekel valakit DRZ 400 S-SM enduró-supermoto csere SV 650 N-re? Vagy van valakinek eladó ilyen gépe Vas megye környékén?

köszi
Sziasztok!

Tudnátok valami infót mondani arról, hogy az újabb, injektoros SV-k (ha jól tudom 2005 vagy 4től?) jobbak/rosszabbak mint a karbisok? Illetve van valami típushibája az SV-knek? Mire kell odafigyelni?

köszii
Szar...............de legalább nem jó.
Csúszik.
halihó! Jelentem vége a vizgsaidőszaknak! Bridgestone BT021 volt már valakinek, valami infó?
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/MUFYDUJDI2IPEURTO9SH2RHQ
2JM4FC3ER2DEWQKOUJFW1J885W46YC8LMSZ4832L110FJFWCWQYIF9LJYM4QWOOJ8GH5CZ0
AIHKWLRTGI7IJH3GODL3H56EZFSJ0KPQ6W0Q061QM4F39315FGGAW1E18I29P5WJ2296GOJ
61ADKM77ZK3KO7TE/page1
hááát felénk beszámították volna a kis sv-met tavaj mikor a csigacsápost nézegettem.Pedig az is használt volt.
De.Csak az a végső megoldás télre.Viszont akkor új és hiteles...............használtba senki nem számít be.És az fájni fog.
csak azért kérdeztem,hogy nem számolják-e be a bugyi kéket

Gondoltam.
Zoli32: Bocsánat, hogy csak most írok, de a tegnapi nap nagyon sűrű volt. Szeretnék szólni, hogy bocs, de úgy látszik túl korán kezdtem el érdeklődni kipufogó miatt.
Összejött, amire azt hittem, hogy nem fog összejönni! 8 ezer-ért kaptam egy nagyon csinos kis dobot és szerencsére minden átalakítás nélkül föl lehetett rakni. El se hittem!

Megvan az index is. Maradt a tükör problémája és a rendszámtáblatartón elmélkedek még egy darabig....
Vehehehhe.Nem igen van választék..................kevelem az ilyet.Van a 880-as................minennap nézem hogy megvan.Van egy fehér 1,6-ért+reg................két sima magánszemélyes meg egy régi frontosás tesztgép szétütve.Egy a szentmihályin új r-es nagyon akciós valami bemutatógép mert nullkilóméteres.Oszt annyi.Nem kell szarozni a választással.Egy hétvége alatt megnézhető mind.
Szerintem kűfődi lesz.
a triple-k ,amiket kinéztél magadnak
Márciusban sem volt pénzem.