Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármivel, nem olajfüggő, nekem is jelenleg azzal van együtt...
keverhetem a durablendel is?
használom egy ideje és nem hagyom ki ha tehetem......2 rugó körül van az ára.....
Ezt:

csendesít és rázkódást csökkent érezhetően és a lényeg, hogy nem képez semmiféle bevonatot ami később károsíthatna...
mit?
Dehogy külföld.....teljesen belföld, ez a tó az: link ......jártunk ide pár éven át sokat, de bezárt és most újra nyit.......Ózd mellett van a szloták határtól 15km-re.....
mit is tettél bele?Had halljam
A 2.-3. meg szok halni vad pályázásnál....nem mindenkinek, de aki csapkodja annak igen és a 3. sírni kezd.....valamilyen adalék nem árthat, én most tettem bele.....
Szia Sanyi az Ósztria ugye mennyi időre mentek és milyen napokra esik
Igen. Én is érdekesnek találom. (a motort is meg a döntésemet is)
De miért is mondod ezt? Mibaja a váltónak?
már a pink sv tulaját......pályán találkoztam vele párszor mikor kocát lestem...
Szeva pigkiller!.....lesz Arlón egy kempingezés júliban, nem jössz?....kicsit átugrunk a szlotákokhoz is....ez továbbra is szól mindenkinek...
Őt ismerem....
Én el fogom hinni.... ....érdekes, hogy SV-d lett, kíváncsi vagyok miképp fogja bírni.....a sebváltóra érdesem vigyázni....
Rendben
Na majd akkor beszélünk...................kérdés lesz e motorom,szabadidőm és pénzem.
állítólag a kipufogó hője miatt felhígult az olaj a hátsó telóban és ez okozta a bajt.
Ezt most én nem értem.
Augusztus közepe nállam a gyanus időszak, akkor leszek szabin
háh !erröl beszélek.
kidobjuk a blokkot meg a hátsó futóművet,és pompás lesz
Elöl régebbi gixxer mind.Hátul volt gáz asszem.
Sok a gyerekbetegsége. Viszont régesrégen. Amikor elindult az esvé kupa. akinek pénze volt, mindenki TL-R futómüvet rakott a sövöjébe.
Én tervezem valamikor szezon végén a 8-as utat zadarig.