Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tenk jú ször! Akkor nem tépem ki elleállást nem türve...
Speciel van egy működő panelem.
Találtam egy videót. Az enyémnek is ugyanilyen ketyegő hangja volt(van), csak szerintem hangosabb, és néha végig csinálja, néha meg csak rövid ideig, aztán http://youtu.be/uBb__oK4OcU
Tartja kettő.M5-ös anya.
Nem tudja valaki, h egy 2006os 650s nél a kmórát fogja e valahol csavar? Úgy emlékszem, mintha csak úgy kellett volna a helyére nyomni ilyen gumibakos - vagy hogy hívják ezt - megoldással... Merthogy fogta magát, és megszűnt működni. A visszajelző lámpák - üres, refi, indexek -, meg a háttérvilágítás működnek, de a fordulatszámmérő, meg a kijelző meg se mukkan...
Ok.
Egyenlőre ennyi lett volna.
Köszi!
akkor ki....
Hát akkor blokk kifelé.
Egyben van a lánc, nem nittelő szemes.
Elvileg nem kell kivenni....végtelenítettet láncot vettél?
De biztos jobb lett volna, csak a közelben sehol sincs. Főleg olyan aki még ért is az SV-khez.
Keresztapám Cagiva Raptorját is mi csináltuk meg, főtengely csere volt, mert csapágyas volt(Így lett véve). De ott eleve ki kellett venni a vázból a blokkot.
Nem let volna jobb a szerelő?
De 100%-ig biztos vagyok abban hogy az első hengertől jött a hang, és a vezérműlánc oldalról lehetett jobban hallani.
Amúgy összehasonlítottam az új láncot a régivel, és kb 1cm különbség van közöttük.

Hátsó cseréjéhez ki kell vennem a blokkot a vázból?
Akkor az kopogott, semmi baja nem volt a vezláncnak....
Kitettem ide a túrát: arló
még több ház van szabadon, csak először aki innen jönne annak fenntartom.
Hengerfej oldalában van egy csavar. Ha jól tudom csak a 2002-es évjáratú blokkban van ez.
Helló!
Megjöttek az alkatrészek a mocimhoz.
Ma neki is álltam, az első hengerrel kezdtem, kivettem a patront(ami szerintem már tökig kint volt), kivettem a patron oldali feszítőt.
Hát összehasonlítva az újjal semmit különbséget nem fedeztem fel.
Kicseréltem a vezérműláncot. Visszaállítottam a vezérlést. Aztán jött a hátsó henger. Leszedtem a kuplung deknit, szétszedtem a kuplungot, és az anya fel volt lazulva, simán mozgattam a tengely végén, csak a felperemezett alátét fogta.

Na az lenne a kérdésem hogy a hátsó hengerben hogyan vegyem ki a henger oldalában lévő csavart, ami nem jön ki annyira hogy ki tudjam venni a láncot, a váz nem engedi. Ki kell venni a blokkot a vázból?
A másik a hengerfej levétele, de nincs tömítésem.

Köszi a segítséget.
Sziasztok nincs valakinek elfekvőben első féktárcsája
Én is mentem egy karikát ma, de 2 motorossal találkoztam csak. Eléggé elbújtak a baranyaiak ma
Neeem a hölgy nem örült volna neki sztem, főleg hogy ott állt mellette. Meg amúgyse lett volna szívem szétszedni egy ilyen szép állapotút
Én inkább elhoztam volna az idomokat.
Lenéztem bólyba a motoros találkozóra de úgytűnik korán mentem ki mert nem volt semmi, viszont mellettem leparkolt egy ugyanolyan kék sv mint az enyém csak még eredeti fénnyel és az idomok is szépek voltak tökéletesen illeszkedtek.
Megnéztem, hogy kellene az enyémnek kinéznie
Hja kérem.Most esett le.Nálad már csak egy kicsi legó lehet a dobozban.
Hát az a te bajod.