Találtam egy videót. Az enyémnek is ugyanilyen ketyegő hangja volt(van), csak szerintem hangosabb, és néha végig csinálja, néha meg csak rövid ideig, aztán http://youtu.be/uBb__oK4OcU
Nem tudja valaki, h egy 2006os 650s nél a kmórát fogja e valahol csavar? Úgy emlékszem, mintha csak úgy kellett volna a helyére nyomni ilyen gumibakos - vagy hogy hívják ezt - megoldással... Merthogy fogta magát, és megszűnt működni. A visszajelző lámpák - üres, refi, indexek -, meg a háttérvilágítás működnek, de a fordulatszámmérő, meg a kijelző meg se mukkan...
De biztos jobb lett volna, csak a közelben sehol sincs. Főleg olyan aki még ért is az SV-khez.
Keresztapám Cagiva Raptorját is mi csináltuk meg, főtengely csere volt, mert csapágyas volt(Így lett véve). De ott eleve ki kellett venni a vázból a blokkot.
De 100%-ig biztos vagyok abban hogy az első hengertől jött a hang, és a vezérműlánc oldalról lehetett jobban hallani.
Amúgy összehasonlítottam az új láncot a régivel, és kb 1cm különbség van közöttük.
Hátsó cseréjéhez ki kell vennem a blokkot a vázból?
Helló!
Megjöttek az alkatrészek a mocimhoz.
Ma neki is álltam, az első hengerrel kezdtem, kivettem a patront(ami szerintem már tökig kint volt), kivettem a patron oldali feszítőt.
Hát összehasonlítva az újjal semmit különbséget nem fedeztem fel.
Kicseréltem a vezérműláncot. Visszaállítottam a vezérlést. Aztán jött a hátsó henger. Leszedtem a kuplung deknit, szétszedtem a kuplungot, és az anya fel volt lazulva, simán mozgattam a tengely végén, csak a felperemezett alátét fogta.
Na az lenne a kérdésem hogy a hátsó hengerben hogyan vegyem ki a henger oldalában lévő csavart, ami nem jön ki annyira hogy ki tudjam venni a láncot, a váz nem engedi. Ki kell venni a blokkot a vázból?
A másik a hengerfej levétele, de nincs tömítésem.
Lenéztem bólyba a motoros találkozóra de úgytűnik korán mentem ki mert nem volt semmi, viszont mellettem leparkolt egy ugyanolyan kék sv mint az enyém csak még eredeti fénnyel és az idomok is szépek voltak tökéletesen illeszkedtek.
Megnéztem, hogy kellene az enyémnek kinéznie
Egyenlőre ennyi lett volna.
Köszi!
Keresztapám Cagiva Raptorját is mi csináltuk meg, főtengely csere volt, mert csapágyas volt(Így lett véve). De ott eleve ki kellett venni a vázból a blokkot.
Amúgy összehasonlítottam az új láncot a régivel, és kb 1cm különbség van közöttük.
Hátsó cseréjéhez ki kell vennem a blokkot a vázból?
még több ház van szabadon, csak először aki innen jönne annak fenntartom.
Megjöttek az alkatrészek a mocimhoz.
Ma neki is álltam, az első hengerrel kezdtem, kivettem a patront(ami szerintem már tökig kint volt), kivettem a patron oldali feszítőt.
Hát összehasonlítva az újjal semmit különbséget nem fedeztem fel.
Kicseréltem a vezérműláncot. Visszaállítottam a vezérlést. Aztán jött a hátsó henger. Leszedtem a kuplung deknit, szétszedtem a kuplungot, és az anya fel volt lazulva, simán mozgattam a tengely végén, csak a felperemezett alátét fogta.
Na az lenne a kérdésem hogy a hátsó hengerben hogyan vegyem ki a henger oldalában lévő csavart, ami nem jön ki annyira hogy ki tudjam venni a láncot, a váz nem engedi. Ki kell venni a blokkot a vázból?
A másik a hengerfej levétele, de nincs tömítésem.
Köszi a segítséget.
Megnéztem, hogy kellene az enyémnek kinéznie