Voltunk már ott sokszor csak bezárt vagy 2 éve és most újra nyitják féláron és szépen felújították......az időpont azért ez mert közvetlen a nyitás után lesz és szeretnék minél hamar eltölteni ott egy hétvégét.......nem sokra lesz már idő a nyárból...
Felesbe
Ha Karbis necces Alapjárat szar lesz.. állítani se tudod kb 6000 felett érzed a hatását picit... Kuplunggal sokat kell játszani indulásnál...
Az injektornál más a helyzet kicsit utánna állít. De erről nem mondok semmit karbis motorom van. Többletfogyasztás jelentkezhet!
Injektorosnál talán 1 agy írással lehet javítani de azt majd megmondják az okosok
Karbisba tényleg nem ajánlom!
Egy hónapja.Hiba nincs.Csak a lánc de sima liba.Sok volt a tuningcucc rajta és drága volt a piacnak kicsit.
A jobb oldalon én feldőltem de csak a fékkaron látszik egy pici horzsolás a balos bukógombán az első tulaj dolgozott kicsit de semmi komoly.
Mondhatnám hogy mizu?
Ha Karbis necces Alapjárat szar lesz.. állítani se tudod kb 6000 felett érzed a hatását picit... Kuplunggal sokat kell játszani indulásnál...
Az injektornál más a helyzet kicsit utánna állít. De erről nem mondok semmit karbis motorom van. Többletfogyasztás jelentkezhet!
Injektorosnál talán 1 agy írással lehet javítani de azt majd megmondják az okosok
Karbisba tényleg nem ajánlom!
Remélem hamarosan itthon is kapható lesz minden méretben
Diablo Rosso II
Mert akkor nem érdekel mibe kerül kipróbálom a kis Hondán
A jobb oldalon én feldőltem de csak a fékkaron látszik egy pici horzsolás a balos bukógombán az első tulaj dolgozott kicsit de semmi komoly.
köszi