Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mondanám, hogy értem
Na jó utána egy hét betegszabi.
Meg még kettő mamalego.
na de Te vagy az egyik így egy.....
Kettővel izgibb.
mondhatnád......egy kicsi lego...
Reggelt.Hogyvagyunk?
Mondhatnám hogy mizu?
Voltunk már ott sokszor csak bezárt vagy 2 éve és most újra nyitják féláron és szépen felújították......az időpont azért ez mert közvetlen a nyitás után lesz és szeretnék minél hamar eltölteni ott egy hétvégét.......nem sokra lesz már idő a nyárból...
Ha ez az első akkor a másodikra jelentkezem ennek az időpontja ütközik a családi kiruccanásunkkal. Legalább beszámoltok róla milyen
Felesbe
Ha Karbis necces Alapjárat szar lesz.. állítani se tudod kb 6000 felett érzed a hatását picit... Kuplunggal sokat kell játszani indulásnál...
Az injektornál más a helyzet kicsit utánna állít. De erről nem mondok semmit karbis motorom van. Többletfogyasztás jelentkezhet!
Injektorosnál talán 1 agy írással lehet javítani de azt majd megmondják az okosok
Karbisba tényleg nem ajánlom!
Háhááá
Remélem hamarosan itthon is kapható lesz minden méretben
Diablo Rosso II

Mert akkor nem érdekel mibe kerül kipróbálom a kis Hondán
Bioetanolról vélemény valaki probálta már felesbe? vagy felejtős? :D
Ilyenre tartogatok egy faszán hártyavékony raceattacot.
Jójó, túl egyenlőtlen az üzlet. Legyen az enyém 2500 bár 1500ért is odaadom mert a pincébe fekszik 3 éve lassan mint helyfoglaló
Huhh.............................minden tuti üzletememt megkontrázod?
Megkontrázom! Nekem van 2 ezerért nem defektes Pirelli 160-as, még a 650-es SV-ről vettem le
De de defektes.Mittomén 2 rugóért a tied.
hátsó gummád amúgy nincsen?
Egy hónapja.Hiba nincs.Csak a lánc de sima liba.Sok volt a tuningcucc rajta és drága volt a piacnak kicsit.
A jobb oldalon én feldőltem de csak a fékkaron látszik egy pici horzsolás a balos bukógombán az első tulaj dolgozott kicsit de semmi komoly.
mióta hirdeted amúgy? van bármi hibája?
Hajrá.
Értem! Igazából tetszik a gép, már csak rá kéne magam meg másokat venni a DRZ-m eladására
Ez már a nagyon csökkentett.Ha komoly még egy pici megy le de minimális.Egy láncot még belevehetünk a 850-be mert hamarosan cserés lesz.
És ez a 850már a csökkentett ár vagy ebből engednél még?

köszi
Helyes......................gyorsan add el a drz-t.