Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

súlyadó az március és szeptember, pont azért, hogy az embereknek legyen pénzük motorostúrára
?
a kiézett gépek magán személytől vannak,vagy kereskedőtől?
Amúgy ha e lenne adva a gépes akkor szerezhetnék másikat majd pénzt gyűjtve megyek még túrára....................de lehet Hárlistali lesz és nem bírunk leszállni a gépről csak járókerettel mire meglesz pénz is meg a gép is.
Rendőrségit.
Meg két súlyadó.
egy ilyen önzetlen ajánlatnak nehéz ellenállni...izé...inkább nem, nembaj?
milyen csekkeket gyűjtessz amúgy?
Ha fizeted megyek veled.
Vagy csak a 4 csekkemet..................Naaaaaaaaaa.
Mennék én, de egyedül nem vágok neki, veletek meg elment minden potenciális útitárs.
Vigye a bugyikéket........................gyárias futómű..................fokozatkijelző,megkímélt,csak túrázós használat,idős vidéki nem orvos tulaj.
jó.....
Semmi baj, akkor csak ajánld az ismerősöknek!
Kösz....de egyenlőre Anitát nem borzongatja....
Ezeken a bulikon aztán végképp nincs megkötés....bárki jön amikor akar és alszik ahol tud......és kajál ami marad.....
Sanyinak az ígért képek!

Eladó ETZ
Hát a Hosszúnak nem volt az.Menyé te.Szlovéniát is kihagytad.................pedig jaúúúúú volt.
Most menj túrázni mielőtt lecseréled a gépet, az S1000RR állítólag kényelmetlen hosszútávon.....opsz, elszóltam magam
Ja ha juli akkor OK de szombat délutáni indulással nálam. De majd kiderül.
Kiutálnak itthon ha minden hétvégén túrázom.
Mi mondjuk eleve két házat kiveszünk így marad három....lakókocsik nincsenek...
Beszéltem az új főnökkel és örülne nekünk viszont jó lenne legalább elsőre az összes(5) házat kivenni, hogy legyenek engedményeink.....július 10-e után nyitnak, addigra végeznek a felújításokkal....ha itt kevés lesz a jelentkező akkor kiírom mert ott hamar megtelnek a házak......a sátrazás gyakorlatilag párszázas tétel...

szerintem egyenlöre ne tedd ki
Ez nem pénzes....nagyon nem, fele alá estek az árak, nevetséges 4000/ház a négyfős külön fürdős kisház tehát 1000/éj fejenként, a fürdőt kissé felújították és tettek bele normális bojlereket......a kaja szokásos módon bogrács és sütögetés........sátorlehetőség korlátlan és szinte ingyen van....pénteken meló után menne le mindenki és szombaton átmennénk szlovákiába gurulni vasárnap meg haza....na ennél olcsóbb hétvégét nehezen képzelek el...
Felteszik a netre jogdíjat kérek!
De oda többet nem megyek az biztos!
Kötekedni meg próbáltam láttam nem jól jövök ki a buliból így inkább megtettem
Nem felhős...............szar a kamera.Felhő a szurdokban volt.Oda bárisugrani kéne elmebetegeknek.

Amúgy ujjééééééé van egy gyári tapló fékem és egy pumpáló farom a sövin...............balfasz vevőjelöltek örömére gyáriasodik a gép.
Mangrt rulez

Kár, hogy felhős volt az ég
Bovecben. Az árra most hirtelen nem emlékszem, de nem volt vészes. Pár ezer Ft. Most megyünk megint júliusban, pont most egyeztetem a részleteket. Ha megvan az ideiár, akkor megosztom.