Amúgy ha e lenne adva a gépes akkor szerezhetnék másikat majd pénzt gyűjtve megyek még túrára....................de lehet Hárlistali lesz és nem bírunk leszállni a gépről csak járókerettel mire meglesz pénz is meg a gép is.
Beszéltem az új főnökkel és örülne nekünk viszont jó lenne legalább elsőre az összes(5) házat kivenni, hogy legyenek engedményeink.....július 10-e után nyitnak, addigra végeznek a felújításokkal....ha itt kevés lesz a jelentkező akkor kiírom mert ott hamar megtelnek a házak......a sátrazás gyakorlatilag párszázas tétel...
Ez nem pénzes....nagyon nem, fele alá estek az árak, nevetséges 4000/ház a négyfős külön fürdős kisház tehát 1000/éj fejenként, a fürdőt kissé felújították és tettek bele normális bojlereket......a kaja szokásos módon bogrács és sütögetés........sátorlehetőség korlátlan és szinte ingyen van....pénteken meló után menne le mindenki és szombaton átmennénk szlovákiába gurulni vasárnap meg haza....na ennél olcsóbb hétvégét nehezen képzelek el...
Bovecben. Az árra most hirtelen nem emlékszem, de nem volt vészes. Pár ezer Ft. Most megyünk megint júliusban, pont most egyeztetem a részleteket. Ha megvan az ideiár, akkor megosztom.
Meg két súlyadó.
milyen csekkeket gyűjtessz amúgy?
Vagy csak a 4 csekkemet..................Naaaaaaaaaa.
Eladó ETZ
Kiutálnak itthon ha minden hétvégén túrázom.
szerintem egyenlöre ne tedd ki
De oda többet nem megyek az biztos!
Kötekedni meg próbáltam láttam nem jól jövök ki a buliból így inkább megtettem
Amúgy ujjééééééé van egy gyári tapló fékem és egy pumpáló farom a sövin...............balfasz vevőjelöltek örömére gyáriasodik a gép.
Kár, hogy felhős volt az ég