Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bevennék az biztos, de nem jó áron....nem azért írtam, hanem csak úgy....
Vigyem be oda hátha beveszik?
Voltunk ma a Red Baronban nézelődni....vazz, alig volt motor, egy csomót eladtak február óta....azért úgy látszik vannak vevők
Ha jol emlekszem feklampara kotottem...szoval nem kene, hogy aramot kapjon. Akkor csak siman az akksi halodik.
szerintem sem, ha gyújtásra van kötve nem kaphat áramot állandóan.
Titeket nem érdekel Arló?....
ez az jelenti, hogy nincs konkrét szenzor hiba, viszont a tps-t tényleg be kellene állítani, ez okozhatja ezt a furcsa viselkedést. tehát a leíráson kell végig menni, bár kell hozzá 1 lyukas 25-ös torx ami nem hiszem, hogy van a gyári készletben.
Az nem húzza le....mérd meg azért a töltést is a biztonság kedvéért...
Ez prop-tech, nem kellett programozni, ugyhogy azt meguszom
csak az a gáz ha lehúzod lehet újra kell programozni. bár idén asszem nem kellet a tesómnak csak tavaly.
Mondjuk akkor egy fokkal jobb, ha ez a szitu, bar ennek sem orulok.
az megeshet Tesó 1.4-ének is lerántotta az aksit.
Télen mindig leköti!
Jövő héten rákérdezek.
Valahogy úgy........egyenlőre nem tervezek,max vmi egynapos.....
Most azt probalom. 3 hetet allt a motor...egesz telet kibirta, ezt nem. . Vagy fokozatkijelzo esetleg leszivhatja pl, ha szarul kotottem be? Telen az meg nem volt...
Nem rossz gep, igy kep alapjan foleg szep .
Asszem a garazsajto elott keszult kepek a budaorsiek, a lemez fal elottiek, meg a boglariak. Vagy forditva
azért próbáld meg feltölteni.Hátha..
Kosz. Akkor ezekbol szemezgetek. Fenenek hianyzott ez a pluszkoltseg, mondjuk mar aktualis volt, meg a gyari volt benne....
ha bogláron van akkor meg kérdezhetem Neked,mi lenne ha.....Gyakran motorozok arra.
Mondjuk nem ragaszkodom görcsösen a cseréhez.Tudja a 650 azt ami nekem kell.néha kellene még bele egy kis szufla,de az esetek 90%-ában elég nekem.
Dehogy, Bőrsön is bár ez a gép a franc tudja hol van épp, de komoly érdeklődő esetén szerintem oda viszik ahová csak kell...
Na szóval a fullgáz az tényleg csak bogláron van?
a hitelem októberben lejár.Egyenlőre nem tervezek másikat felvenni.meglátjuk jövőre hogyan alakul az anyagi helyzetem.Ha addig meg lesz neki majd felkeresem egy ajánlattal.
Egyezkedj.Nem mindegy neki hogy mekkora kék áll neki ott.
Számíttasd be Vele......már úgyis kereskedése van, szerintem hitelt is intéz...