Sry saját vélemény :) nekem leverte mindig és mindig tisztítgatni kellett a felnit miatta.
A Motul Road Plus sokkal jobb jóval kevesebb rakódott le a felnin, és most Ipon-t használok ami úgy tűnik még ennél is jobb bár még csak 2000-et mehettem vele eddig (3-4x fújtam).
Rajta vagyok a témán.............................de jelen állás szerint nem jön össze 5-6 nap.
Legfontosabb az időtényező............ha marad a motor ha nem akkor a pénz.
a leírásban részletesen le van írva mit kell csinálni, az alapján nem nehéz. mondom ezt úgy hogy még sosem csináltam, mert nem volt rá szükség, de valamelyik nap megnézem én is kiváncsíságból. az a lényege a dolognak, hogy a gázkarral csak a fojtószelepet szabályzod fizikailag, a benzint a számítógép adagolja az injektorral. ez a szenzor mondja meg a számítógépnek, hogy mennyi gázt húztál, ehhez igazitja a benzin mennyiségét, szóval ha szarul van beállítva előfordulhatnak ilyen furcsaságok mint amit leírtál.
Van olyan cuccom hogy WD-40. Láncfűrészhez használom azt írja mozgó alkatrészek kenéséhez, meg ezt ajánlották hozzá... Motorhoz valaki használja lánc kenéséhez ?
Inkább ne szórakozz vele....van felétek is szerelő majd az megoldja mert amúgy 1-2 rugó ha csak azt kell, de ha valami miatt tankot kell emelni akkor amúgy is belefér....
koszonom a segitsèget,megnèzem ezt a tps-t,hàtha betudom àllitani,mondjuk halvàny gozom nincs,hogy mi az,nekem ez nagyon kinai! de valahogy megolgjuk!helo mindenkinek!
Akkor megyegetek.Csak nehezen szabdulok.Azt megkérdezem hol a redvában van ez a motor.
Remélem nem bogáron mert 100 Km-eket nem utazom motorért.......................csak 2000-et.
A Motul Road Plus sokkal jobb jóval kevesebb rakódott le a felnin, és most Ipon-t használok ami úgy tűnik még ennél is jobb bár még csak 2000-et mehettem vele eddig (3-4x fújtam).
Eddig 3x tettem ilyet 2,5 év alatt............................úgy néztem ki utána mint a disznó úgyhogy hanyagolom.
Legfontosabb az időtényező............ha marad a motor ha nem akkor a pénz.
ledobja a lánc,vegyél láncsprayt
Castrol,Valvoline, Mol, stb.
Remélem nem bogáron mert 100 Km-eket nem utazom motorért.......................csak 2000-et.