Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán valami szenzor szart be
Alapjárat nem ugrál?
Egyáltalán van alapjárat?
Valaki kérem segítsen. 2004-es Suzuki SV 650-esem van és az a problémám hogy alapjáraton fullad le. Benzinpompaban a szűrőt kicsereltem gyertyák újak a levegoszuro új. Tettem a benzinbe olyan injektor tisztító keveréket amit a kutaknál lehet kapni az sem segített. Szóval az én ötleteim elfogytak. Menetközben nincs ereje, olyan mintha nem kapna elég benzint, erőtlen.
Előre is köszi az ötleteket.
A Zoli intézte a 2 fékcsövet + egy rövidet 15 E ft-ért kb, a felső villahíd meg 15E ft postával Angliából. Szóval 30-ba kész a szett és 100E alatti ajánlatom nem volt sehonnan, szóval nevetséges összegért meglett a dolog. Mit adnál érte? De még nem mondom biztosra, h eladó!
Én nem tudom csak azt akin keresztül jött, de ha olcsó akkor nem kérdezem meg mennyi volt...
Hát igazából szerintem én nem rakom fel a motorra, vagyis el is adhatom. Csak az a baj, hogy tudjátok mennyiért vettem
azért köszi
túrakormányszetted nem adod el?
Egyenlőre még egyedül lakik benne ha csak nem szerzett már társat, de van még 1 ház szabadon bár talán Fr-ék is jönnek......majd kiderül....
nekem jó ha Neki jó
Össze ne vesszetek! Kopasznak túrakormányszettel adom, dózernak gyárival
Miattam ott ne hagyd!
Én majd veszek másikat
Gss házában még van szabad hely, az jó lesz?.....bár ehhez Viktornak kell szólnia...
Tisztába vok vele de meg hagyom dozernek én kényelemre vágyom
neeem.Én nem szokok pukizni
csak nem ezt gyakorlod, messze van még karácsony
én már kipróbáltam az ablakos témát.Nekem bevált
ablak az nyitva van, mert tegnap gyermekszületés ünneplés volt bodzás-, meggyes- és málnás mézes pálinkával és kicsit oroszlános az utószag
Mostanában inkább pizzát eszem mint McDonalds-ot.Bár a kedvenc pizzériám elött nincs parkoló így a villantás elmarad.
hát nehéz dió lenne azt is mint bármit.
Sajnos nincs most pénzem másik motorra.
ablak legyen nyitva éjszaka
ja de segítség képpen kaptam hozzá pohártartót
Félre van már rakva 3 hónapja lassan Mondanám azt, hogy beszámolom a kis SV-d, de gondolom azt sem lehet eladni a mai világba...
én múltkor tanktáskába hoztam el a mekis kaját kaptam 2 kis poharat a nagy helyett
Néztek ostobán a mekibe de hát ez van
És a szokásos stílusban vezettem és max 2 csapp jött ki a poharakból
Szóval legközelebb is bejátszom csak akkor a McDriveba
azt tedd félre nekem
Zoli! Tényleg jó ez a mekdönci. Most jöttem ettem 2 bigmeket meg 2 sima sajtit. Mondjuk a 307-essel nem voltam sztár, de a kaja jó volt