Üdv SV-sek!
Valaki hallott valamit a kiskunfélegyházi halálos balesetről valami konkrétat? Remélem nem jól láttam a képen, az-az sv a Raptor Ferié volt! Sajnos minden leírás rá illik valaki cáfoljon már meg! Tavaly együtt csináltuk a dobomat.
Annyira nem vészes a rövidség csak egészségesebb lenne ha hosszabb lenne picit...
A szélesség tetszik, kezelhetőbb a motor! És jobban érzem az első kereket
Teljesen más vezetni!
Örvendek.
Én beljebb raknám amennyivel lehet és lecsapnék a végéből.
Kevesebb szívás mint bowdenezni.Bár robin mindíg bicikliváltóbowdent hekkeltem fel.
Zoli!
Qrvajó a kormány!
Olyan kényelmes vele a masina hogy csak na Már csak gázbovdeneket kéne szervírozni ami kb 3-5 centivel hosszabb... és akkor mehetne a helyén a cucc...
Meg őő mi is az ja Szívatóhoz bovdent az is rövid 1 cseppet de azt majd megnézem hátha jó hozzá valami bringás bovden
Ha Toyotát akarsz nézni akkor gyere el hozzám, mert amivel járok Hiace 964.080km! után valami csattant a motorjába, és azóta nagyon csúnyán jár. Balesetmentesen szétbonthatod a motorját
Lekopogom lehet ebben a szezonban maradok egy kormánynál.
(kopp-kopp.)
Nekem most ezt még szokni kell. De határozottan tetszik.
Valaki hallott valamit a kiskunfélegyházi halálos balesetről valami konkrétat? Remélem nem jól láttam a képen, az-az sv a Raptor Ferié volt! Sajnos minden leírás rá illik valaki cáfoljon már meg! Tavaly együtt csináltuk a dobomat.
A szélesség tetszik, kezelhetőbb a motor! És jobban érzem az első kereket
Teljesen más vezetni!
Én beljebb raknám amennyivel lehet és lecsapnék a végéből.
Kevesebb szívás mint bowdenezni.Bár robin mindíg bicikliváltóbowdent hekkeltem fel.
Qrvajó a kormány!
Olyan kényelmes vele a masina hogy csak na
Meg őő mi is az ja Szívatóhoz bovdent az is rövid 1 cseppet de azt majd megnézem hátha jó hozzá valami bringás bovden
De De valahogy most nem vágyok Toyotákra
Főleg olyan nagyra... ha belegondolok...