Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz! Majd úgy is látod élőben :)
Ez jó hír, használd nyugodtan.
Lekopogom lehet ebben a szezonban maradok egy kormánynál.
(kopp-kopp.)
Hát igen így nehéz különbséget tenni
Nekem most ezt még szokni kell. De határozottan tetszik.
Üdv SV-sek!
Valaki hallott valamit a kiskunfélegyházi halálos balesetről valami konkrétat? Remélem nem jól láttam a képen, az-az sv a Raptor Ferié volt! Sajnos minden leírás rá illik valaki cáfoljon már meg! Tavaly együtt csináltuk a dobomat.
Ebben nem tudok nyilatkozni.Csutkával vezettem csak 150 métert.Utána ment föl ilyen.Úgyhogy nekem ez a természetes.
Annyira nem vészes a rövidség csak egészségesebb lenne ha hosszabb lenne picit...
A szélesség tetszik, kezelhetőbb a motor! És jobban érzem az első kereket
Teljesen más vezetni!
Örvendek.
Én beljebb raknám amennyivel lehet és lecsapnék a végéből.
Kevesebb szívás mint bowdenezni.Bár robin mindíg bicikliváltóbowdent hekkeltem fel.
Zoli!
Qrvajó a kormány!
Olyan kényelmes vele a masina hogy csak na
Már csak gázbovdeneket kéne szervírozni ami kb 3-5 centivel hosszabb... és akkor mehetne a helyén a cucc...
Meg őő mi is az ja Szívatóhoz bovdent az is rövid 1 cseppet de azt majd megnézem hátha jó hozzá valami bringás bovden
Nyugodtan dobhatsz rá 180-at...
160/60-17
Sziasztok! mely gumiméretek jók az sv 650 eshez? (Hátsó guma)
MSN van a mélcímhez írva, fel is vettelek, de mivel nem volt reakció, gondoltam nem él a cím se De akkor elküldtem a gémélre....
Adatlap...
Adj egy mél címet és egyeztetünk akkor.
De van.... (komplett eleje)
Helló urak megvan az új gépem majd rakok fel délután pár képet.
Ha jól értelmezem akkor alsó hidad nincs ugye?
Hibátlan, friss olaj, 80 a pár.
Egy alsó jó lenne, de az nem elsődleges mert 50 juróért van bőven. A pár milyen állapotú és mennyit ér forintra átszámolva?
Van egy pár telóm. Hidak is kellenek?
Nem nem történt semmi, de keresek 2 első villát SV 1000-hez. Valaki tud segíteni?
Ezt a Lada szervízt nézzétek! Beszartam a röhögéstől
Köszi
De De valahogy most nem vágyok Toyotákra
Főleg olyan nagyra... ha belegondolok...
Ha Toyotát akarsz nézni akkor gyere el hozzám, mert amivel járok Hiace 964.080km! után valami csattant a motorjába, és azóta nagyon csúnyán jár. Balesetmentesen szétbonthatod a motorját