Majd júliusban eldől az épp aktuális kínálat függvénye, csak az alábbi igényeknek kell megfelelnie:
2007 vagy fiatalabb
és ne fájduljon meg a hátam rajta pár száz km után.
Ja és minnél olcsóbb legyen
Amúgy nézegettem sok mindent Banditot, VFR800at, fazert is, sőt GSX-R-t is csak az sajna a kényelmi követelményeimnek nem felel meg.
Hát eccerű.........................valamikor decemberben bevágtam a motort a pincébe.................néha beindítottam hogy halljam morog e még..................majd márcusban egy napsütéses vasárnap lemostam és mentem vele?
Csinálok egy utánutót szállításra.Forródrót be van izzítva egy telefon és it vannak értem 1 napon belül.
Amúgy nincs gáz velük elvileg.Elektronyika full japo................(bár bebizonyítottad hogy ez nem garancia )
Amúgy meg 5-6e Km-es motorokat nézelődöm 2007-2008-as tehát viszonylag fiatalokat.
Elvileg két francia egész európát bejárta két triplával.
Mosás után középsztenderen megpörgetem,óra szerint 200 fölé,sztem nem marad bennt víz............aztán mehet rá a spré........+motorszárogató gurulás..........nálam 100km alatt sosem jön ki!
például....
gsx-r nem épp hátkímélős
2007 vagy fiatalabb
és ne fájduljon meg a hátam rajta pár száz km után.
Ja és minnél olcsóbb legyen
Amúgy nézegettem sok mindent Banditot, VFR800at, fazert is, sőt GSX-R-t is csak az sajna a kényelmi követelményeimnek nem felel meg.
Amúgy nincs gáz velük elvileg.Elektronyika full japo................(bár bebizonyítottad hogy ez nem garancia
Amúgy meg 5-6e Km-es motorokat nézelődöm 2007-2008-as tehát viszonylag fiatalokat.
Elvileg két francia egész európát bejárta két triplával.
Vagy ezek már megbízhatóbbak mint a régebbiek?
Ezzel augusztusban biztos nem megyek már túrára, ahhoz már túl "öreg"