Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixxerről van szó.Talán 750-es de csak szódával.
a vfr az 800 vagy 1200

például....
Ezres..................hánemtudtadhogycsakezreslehet.
köbcentiben mi az elvárás?
gsx-r nem épp hátkímélős
Majd júliusban eldől az épp aktuális kínálat függvénye, csak az alábbi igényeknek kell megfelelnie:
2007 vagy fiatalabb
és ne fájduljon meg a hátam rajta pár száz km után.
Ja és minnél olcsóbb legyen
Amúgy nézegettem sok mindent Banditot, VFR800at, fazert is, sőt GSX-R-t is csak az sajna a kényelmi követelményeimnek nem felel meg.
Hát eccerű.........................valamikor decemberben bevágtam a motort a pincébe.................néha beindítottam hogy halljam morog e még..................majd márcusban egy napsütéses vasárnap lemostam és mentem vele?
Csinálok egy utánutót szállításra.Forródrót be van izzítva egy telefon és it vannak értem 1 napon belül.

Amúgy nincs gáz velük elvileg.Elektronyika full japo................(bár bebizonyítottad hogy ez nem garancia )
Amúgy meg 5-6e Km-es motorokat nézelődöm 2007-2008-as tehát viszonylag fiatalokat.
Elvileg két francia egész európát bejárta két triplával.
talán már kérdeztem, mit tervezel helyette?
én sem értettem csak átsiklottam fölötte
eztet ismét nem értem, tudom az én bajom
Mondjuk ha lecseréled a gülüszeműre akkor azért te is izgulhatsz majd túrákon
Vagy ezek már megbízhatóbbak mint a régebbiek?
Őőőőőőő..................kezdő műveletként nem jó..............mikor kéne a motor?
jah, évente 1x szezon végén, mielőtt elrakom a motort
Nyugodtan mehetsz..................titta bamakó fíling lenne.
mecsekbe már nem is használom, nem is értem miért nem kuplung nélküli váltásra tanítják az embert az iskolában.
tervbe van a csere
Ezzel augusztusban biztos nem megyek már túrára, ahhoz már túl "öreg"
Na az is úri passzió................de legalább tanulsz sportmotorosan váltani.
Lánc tisztaságától függően én is szoktam, általában minden második vagy 3. fújás előtt. Vagy pl egy poros horvát túra után is...
mért, eladtad a kéket?
A v2 túrabázis faszán működő DL-eket ad bérbe.
nem a legjobb az biztos,de most ilyenem van.Volt motul is,attól sem voltam elájulva
Jól van, én is igyekszem motort szerezni addigra ciki lenne ha megint leszerveznék egy túrát és nem mennék el, és itt a hangsúly a megint szón van
Ennyi úri passziót,mosás,szárítás...................keményítés és vasalás nuku?
Mosás után középsztenderen megpörgetem,óra szerint 200 fölé,sztem nem marad bennt víz............aztán mehet rá a spré........+motorszárogató gurulás..........nálam 100km alatt sosem jön ki!